3D

The Three Musketeers (2013)

Prije dvije godine omraženi redatelj Paul W.S. Anderson se uhvatio ekranizacije popularnog romana Alexandrea DumasaThe Three Musketeers! Bila je to pompozna, viskobudžetna, šarena i kićasta akcijada snimljena u 3D-u u koju je Anderson utrpao i neke netipične elemente poput cepelina/letećih brodova, naprednog oružja itd., a koja je u konačnici propala na box officeu. A ništa bolje film nije prošao ni kod kritike koja ga je totalno sasjekla. Ruski redatelj i ko-scenarist Sergey Zhirnov se je također uhvatio ekranizacije popularnog romana, ali sa daleko manjim budžetom nego što je to imao Anderson na raspolaganju.
Pa iako i ova Ruska povijesna akcijska avanturistička komedija o pustolovinama Athosa, Aramisa, Phortosa i D’Artagnana također djeluje šareno i kićasto, i također je snimljena u 3D tehnici, barem nema letećih brodova, te sve skupa djeluje nekako prizemnije i simpatičnije. Radnja filma je smještena u 19. stoljeće gdje pratimo mladog D’Artagnana koji je upravo stigao u Pariz gdje upozna trojicu mušketira za koje pomisli da su Kraljevi čuvari, ali ispostavi se da i nisu baš tako dobri borci kao što je on mislio. Unatoč tome, odluči im se pridružiti, te se četvora uskoro nađe suočena sa kardinalom Richelieuom, njegovom špijunkom Milady i njihovim planom o mogućem ratu protiv Engleske.
U glavnim ulogama su Rinal MukhametovYuri ChursinAleksey Makarov, Paul Barshak, Filipp YankovskyMariya MironovaKonstantin LavronenkoVasili Lanovoy, te mnogi drugi. Ruska premijera filma će se održati 14. studenog 2013. A osim što će biti prikazan u kinima, The Three Musketeers će biti prikazan i na ruskoj televiziji kao osmodijelna mini-serija.

kinopoisk.ru three-musketeers poster5 three-musketeers poster4 three-musketeers poster3 three-musketeers poster2

TRAILER

RADNJA

France, 19th Century. Young D’Artagnan is coming to Paris to be a Musketeer, there he meets three old musketeers, who might to be the glorious King’s Guard, but actually realize that they are not the great fighters who he think they are.

While joining the Musketeers, he is faced with the hidden plots of Cardinal Richelieu, his spy Milady and the possible war against England.

SLIKE

kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.