Duhovi

The Hunted (2013)

Od producenata horror trilera The Collector i The Collection dolazi nam found footage horror triler The Hunted kojeg je režirao, napisao, ko-producirao, i u njemu odglumio glavnu ulogu, Josh Stewart. Stewart je također igao glavnu ulogu i u prethodna dva spomenuta filma (Kolekcionar i Kolekcija).
Radnja se vrti oko dva lovca, Jakea i Steviea koji imaju san da snime reality show o lovu. Pa stoga uzmu kameru, opremu za lov, i upute se u planine Zapadne Virginie kako bi tamo uhvatili velikog Jelena, dovoljno velikog da privuku pozornost TV mreža. Ali uskoro se spusi mrak i oni shvate da nisu sami, te da nešto lovi njih.
Ovako na prvu i ne zvuči kao nešto što već nismo imali prilike vidjeti. A kad se uzme u obzir da je još k tome sve skupa snimljeno u found footage stilu koji je u zadnje vrijeme postao poprilično isfuran i zamoran, očekivanja baš i nisu prevelika. Ali kao što kaže stara izreka, “ne valja knjigu suditi po koricama”, pa tako ni mi nećemo suditi ovaj film po sinopsisu ili traileru (za to postoje Filmske repulzije hehe).
Osim Stewarta u filmu još igraju Ronnie Gene Blevins, Nikki Deloach, Skipp Sudduth, Katherine Von Till, Patrick Rizzotti, Brett Forbes, te Jim Stallings. The Hunted će svoju premijeru imati 10. listopada 2013. na Screamfestu u L.A.-u. Službena limitirana američka kino premijera je zakazana za 09. rujna 2014.

The-Hunted-Poster The-Hunted-Poster2 hunted_ver2_xlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Chasing their dream of landing their own hunting show, Jake and Stevie head to the dense, secluded mountains of West Virginia. Equipped with only their bow and cameras, they have just three days to kill a monster buck big enough to grab the attention of the network…and they’ve found him. But the sun has set, and they realize they’re not alone.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.