Drama

The Motel Life (2012)

S obzirom da sam sin jedinac, često sam žalio za time što nemam brata. Da imam nekoga sa kime mogu podijeliti svoje nevolje, ili da jednostavno imam nekoga koga mogu prebiti iz čiste zabave haha. Ali naravno, bratski odnosi često mogu biti i nategnuti, turbulentni, te problematični. Nagrađivana nezavisna triler drama The Motel Life redateljskog dvojica Alana Polskya i Gabea Polskya, je upravo film o jednom takvom problematičnom bratskom odnosu.
Frank i Jerry su braća, zajedno su odrasli oviseći jedan o drugome, i zahvaljujući svojoj velikoj mašti uspijevali su se suočavati sa izazovima u njihovim ne baš jednostavnim životima. Kad Jerry slučajno izazove fatalnu prometnu nesreću, njih dvojica moraju izabrati hoće li bježati ili će se suočiti sa stvarnošću koja baš i nije ljepa.
Spomenutu braću igraju Emile Hirsch i Stephen Dorff, a društvo im još prave Kris Kristofferson, Dakota Fanning, Jenica Bergere, te još mnogi drugi. The Motel Life je bio premijerno prikazan u studenome prošle godine na Roma Film Festivalu gdje je osvojio čak tri nagrade – za najbolji scenarij, montažu, te nagradu publike. Film će također biti prikazan i na Chicago International Film Festivalu u listopadu ove godine, a slubena Američka kino premijera je zakazna za 08. studeni 2013.

The Motel Life poster motel_life poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

The Motel Life explores the intense bond between two brothers living on the fringes of Reno, Nevada. They grew up dependent on each other and their big imaginations to escape the challenges of their transient life. When the brothers are involved in a fatal accident, it forces them to choose between running or facing reality. It’s a story of brotherhood, shared dreams and the redemptive power of hope.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.