Drama

Abducted (2013)

Saw, Saw II, Vacancy, Captivity, Hostel, Exam, The Collection, Isolation, itd. itd. Sve to su filmovi u kojima gl. junaci bivaju oteti i strpani u neko nepoznato okruženje u kojem ili bivaju mučeni, ili se moraju iz njega izbaviti na neki način. A sem ovih nabrojanih, naslova te tematike ima još na desetke. Pa stoga niskobudžetni psihološki SF horror triler Abducted redateljsko scenarističkog dvojca Lucy Phillips i Glen Scantlebury zasigurno ne zvuči kao nešto novo i svježe.
Ali opet, moglo bi se dogoditi da Abdcuted ima nekog asa u rukavu. Abducted je priča o Jessici i Daveu koji su se odučili malo provesti po Kaliforniji. Ali bivaju oteti od strane nepoznatih otmičara, i iz nepoznatih razloga, te zajedno sa još troje se probude u njima nepoznatoj prostoriji gdje maskirani ljudi na njima izvode neke pokuse. Kada shvate da navjerojatnije neče izvući živu glavu, odluče udružiti snage i spasiti se, samo da bi otkrili kako svijet više nikada neće biti isti.
U glavnim ulogama su Doug Haley, Tessa Ferrer, Vivan Dugré, Emily Graham-Handley, Jelly Howie,
Trevor Morgan, te mnogi drugi. Abducted je izašao ekskluzivno na Xbox Videu 03. rujna 2013. Početkom godine zasigurno možemo očekivati i DVD izdanje filma.

abducted_xxlg

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA

Jessica and Dave along with three other young couples are kidnapped in Griffith Park by unseen Abductors and must fight to escape certain death only to discover the world will never be the same

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.