Akcija

Days of Wrath aka The Punisher (2013)

Sjećate li se svojih srednjoškolskih dana? Jeli Vam to razdoblje bilo jedno od dražih u životu, ili ste pak bili jedan/jedna od onih koji su jedva čekali da srednju ostave iza sebe? Naime, srednja škola zna za neke biti pravi pakao, naročito ako se dotični razlikuju na neki način od ostalih. Bilo da su (pre)mršavi, debeli, povučeni, štreberi itd., na kraju budu žrtve “zlostavljanja”, tj. takozvanog bullinga od strane onih uspiješnijih/popularnijih. To često zna ostaviti traga na dotičnim osobama, te ih posljedice toga prate kroz život.
Upravo to se dogodi glavnom junku Korejske triler drame Days of Wrath redatelja Dong-Yeop Sin. Chang Sik je zlostavljao Joon Seoka u srednjoj školi, a to njegovo zadrkivanje je čak natjeralo Seokovu djevojku da izvrši samoubojstvo! Danas Sik živi sretan , radi za konglomerat, namjerava se oženiti, i u potpunosti je zaboravio na to što je sve radio Seoku davnih školskih dana. S druge strane, zbog događaja iz školskih dana Seok jedva vodi normalan život te nikako ne uspijeva zadržati posao. Kada se njih dvoje susretnu sasvim slučajno 15 godina kasnije, Seok se napokon odluči osvetiti Siku za sve što mu je dotični učinio.
Film se originalno trebao zvati The Punisher, ali vjerojatno zbog sličnosti sa filmovima o istoimenim Marvelovim (super) junakom, i možebiti kakvih problema sa pravima na samo ime, naslov je izmjenjen u Days of Wrath. U Glavnim ulogama su Dong-kun Yang, Sang-wook Joo, Tae-im Lee, Tae-seong Jang, Kang Dae-hyeon, te In-kwon Kim. korejska premijera je zakazana za 31. listopada 2013.

Days of Wrath poster Days of Wrath poster2 Days of Wrath poster3 Days of Wrath poster4

TEASER

TRAILER

RADNJA

Back in their high school days, Joon Seok was bullied by Chang Sik relentlessly and this even causes Joon-Seok’s girlfriend to commit suicide. Because of this, the high school days of Joon Seok were like a nightmare. Now, Joon Seok has difficulties to lead a normal life due to bullying, working at a convenience store having difficult time getting a decent job even though graduated from a prestigious university because of his abnormal school years. Meanwhile, Chang Sik, who has forgotten what he did to Joon Seok, lives a relatively happy life. He is getting ready for his wedding while working for a conglomerate. After 15 years, one day, the two with this history bumps into each other. Joon-Seok never forgets about their past and plans for a revenge to bring back those memories to Chang-Sik.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.