Akcija

I Against I (2012)

Što bi ste sve Vi bili spremni učiniti da spasite sebe i sve svoje voljene? Biste li bili spremni i ubiti nekoga ako Vam netko to naredi? Nadajmo se da nitko od nas to neće morati saznati na teži način, kao junaci Britanskog krimi trilera I Against I kojeg potpisuje redateljski trojac Mark Cripps, David Ellison, i James Marquand.Premisa filma je veoma jednostavna, ali i intrigantna, te smiještena unutar jedne noći. Dva čovjeka, Ian, vlasnik jednog Londonskog kluba (Kenny Doughty), i Issac, profesionalni ubojica (Ingvar Eggert Sigurdsson), su stali na žulj krivom čovjeku. Naime Londonski mafijaš Joseph im naredi da do jutra ubiju jedan drugoga, u protivnom će on pobiti njihove obitelji i sve njima drage i bliske. Ian i Issac imau 12 sati da izvrše zadatak, koristeći se raznoraznim tehnikama i tehnologijama da bi pronašli jedan drugoga.
U glavnim ulogama su Kenny Doughty, Ingvar Eggert Sigurðsson, Mark Womack, Sónia Balacó, John Castle, Robert Shannon, te još mnogi drugi. I Against I je u Velikoj Britaniji izašao još u kolovozu prošle godine, a također je izašao na DVD-u u Japanu 02. ožujka 2013. ,te ga se može nabaviti za gledanje.

I agains I poster1 I agains I poster2 I agains I poster3 I agains I poster5 I agains I poster6 I agains I poster7

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3

RADNJA

In this British thriller, London club-owner Ian (Kenny Doughty) and hitman Issac (Ingvar Eggert Sigurðsson) are pitted against one another in a fight to the death. They’ve got just twelve hours to complete the grisly deed…or their families are in for some unpleasantness. Able to track one another’s location via GPS, it’s a high-tech battle for survival.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.