Akcija

Le jour attendra aka Paris Countdown (2013)

U današnje vrijeme kada financijska kriza drma na sve strane, ljudi nemaju posla i teško se dolazi do novca, veoma je teško i zahtjevno imati i svoj biznis. A još je teže kad vam biznic grca u dugovima, i vi skupa s njim. Ali znate što je još gore od toga!? Ako se s namjerom da isplatite te dugove i izvučete se iz govana ubacite u posao sa dilanjem droge koji ne završi dobro, pa padnete u još veće dugove! Upravo to se dogodi gl. junacima Francuske krimi triler drame Le jour attendra aka Paris Countdown.
U filmu Paris Countdown redatelja i scenarista Edgara Mariea pratimo dvojcu najboljih prijatelja i suvlasnika noćnog kluba u Parizu. Kada nađu u novčanim problemima i dugovima, odluče se izvući tako što se ubace u posao sa dilanjem droge. Ali posao propadne, dileri završe u zatvoru, a dvojac se nađe u još većim problemima. Šest godina kasnije kada jedan od dilera izađe iz zatvora, odluči im se osvetiti.
Publika film opisuje kao hiper sitlizirani krimi triler koji dosta svojih aduta polaže upravo na stil. U glavnim ulogama su Jacques Gamblin, Olivier Marchal, Carlo Brandt, Reda Kateb, Igor Skreblin, Francis Renaud, te još mnogi, mnogi drugi. Film je svoju premijeru imao u lipnju ove godine na Edinburgh International Film Festivalu u Velikoj Britaniji. Službena Francuska premijera se pak održala 24. srpnja 2013. A Paris Countdown će u svojim kinima od 11. listopada 2013. moći pogledati i amerikanci.

le_jour_attendra_xlg le_jour_attendra_xlg2 le_jour_attendra_ver2 le_jour_attendra_ver3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Follows two best friends and co-owners of a Paris nightclub who, in order to pay their debts, are lured into a drug deal that goes bad.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.