Costas Mandylor

Five Thirteen (2013)

Kad pogledam filmografiju Toma Sizemorea iz 90-ih, i vidim naslove kao što su Point BreakPassenger 57, True Romance, Wyatt Earp, Natural Born Killers, Heat, Saving Private Ryan, itd., ne mogu se ne zapitati, pa kako je glumčina takvog kalibra mogla pasti tako nisko!? OK, svi znamo da je odgovor vrlo jednostavan, droga i alkohol su učinili svoje, i očito je da ga nikada nisu ni pustili jer Sizmore danas prihvaća ulogu u svakom dreku, važno je samo da bude plaćen (kako bi zadovoljio svoje potrebe, jel). Evo primjerice, samo za 2013. ima već 18 naslova! Bilo kako bilo, jedan od tih 18 je i krimi triler drama Five Thirteen redatelja i ko-scenarista Kadera Ayda.
Five Thirteen je film o braći Mikeu i Treu koji odluče okrenuti novi list u životu, pokušavajući ostaviti iza sebe svoje “demone”. Nakon što je pušten iz zatvora za zločin koji nije počinio, Mikeova jedina briga na svijetu je da zaštititi svoju kćerku od njezinog bivšeg muža. Ali odmah po izlasku iz zatvora Mike uvidi da se ne može samo tako oteti kriminalnom životu koji je vodio prije zatvora. Njegov stariji brat Tre nevoljko pristaje na posljednji posao, ne bi li time oslobodio Mikea iz stiska kriminalnog podzemlja. Ali ono što će se dogoditi je jedan trenutak koji će zauvijek izmjeniti mnoge živote.
Uz spomenutog Sizemora, u filmu se pjavljuje još nekoliko drugih poznatih glumačkih imena/lica kao npr. Danny Trejo, Steven Bauer, James Russo, Bokeem Woodbine, Costas Mandylor, Gary Dourdan, Avelawance Phillips, te Malik Barnhardt. Koliko je poznato Five Thirteen još nije izašao u Americi, ali zato je već izdan na DVD-u i blu ray-u u Švedskoj u kolovozu ove godine.

Five Thirteen poster Five Thirteen poster2

IMDB

Official site

Offical Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

In this tension-packed thriller, brothers Mike and Tre set out in search of better lives, trying to leave their demons behind for good. After being released from prison for a crime he didn’t commit, Mike’s only care in the world is to protect his young daughter from an unforgiving ex. But the justice that awaits him on the streets is far worse than anything Mike had experienced in prison. His older brother Tre begrudgingly agrees to one last “delivery”, attempting to free Mike and his new girlfriend from the grips of the criminal underworld. What transpires is a wild misadventure where multiple lives unknowingly intersect, and where decisions are made that will haunt everyone forever.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.