Avanturistički film

The Dead 2: India (2013)

U naletu mnogobrojnih zombie naslova zadnjih godina, iz velike grupe istih 2010. se izdvojio nezavisni Britanski zombie horrorac The Dead, niskobudžetni film radnjom smješten u Afriku u režiji Jonathana i Howarda J. Forda, iliti takozvanih The Ford Brothers. Potaknuti uspjehom filma, braća Ford su odlučila snimiti i nastavak, ali nastavak koji se likovima i radnjom ne nastavlja na prethodni film. Pa tako u filmu The Dead 2: India pratimo posve nove likova, a radnje je kao što se iz naslova može zaključiti smještena u indiju.
U nastavku pratimo priču o američkom inženjeru Nicholasu Burtonu koji se nađe u utrci sa vremenom kada izbije zombie epidemija, a njegova trudna djevojka Ishani se nalazi punih 300 kilometara od njega. Burton zatraži pomoć dječaka sa ulice imenom Javed, te oni zajedno krenu na opasano preko smrtonosnih krajolika dok istovremeno zombie apokalipsa prijeti da će progutati cijelu naciju.
Režiju i scenarij ponovno potpisuju braća Ford, a u glavnim ulogama su Joseph MillsonMeenu MishraAnand Krishna GoyalSandip Datta GuptaPoonam MathurCoulsom Sujitabh, te mnogi drugi. The Dead 2: India je premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 22. kolovoza 2013. na Film4 FrightFestu. Službena američka DVd premijera je pak zakazana za 16. rujna 2014.

the dead 2 poster The-Dead-2-India poster2 The-Dead-2-India poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3 RED BAND

RADNJA

THE DEAD 2: INDIA follows the story of American engineer Nicholas Burton (JOSEPH MILLSON) in a race against time to reach his pregnant girlfriend Ishani (MEENU). Burton enlists the help of an orphan street kid Javed (ANAND GOYAL) and together they make a perilous 300 mile journey across deadly landscapes as a zombie apocalypse threatens to engulf the entire nation.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.