Azija

AM 11:00 aka 11 AM (2013)

Ako ste kojim slučajem ljubitelj korejskoga filma, i još k tome volite filmove koji se bave putovanjem kroz vrijeme, onda imamo pravu poslasticu za Vas!
AM 11:00 je Korejski SF triler redatelja Hyun-seok Kim koji je radnjom smješten u ne tako daleku budućnost gdje je skupina istraživača u istraživačkom centru smještenom pod morem napravila stroj za putovanje kroz vrijeme. Vođi istraživačkoga tima Woo-Seok stiže obećanje da će im jedna mega-korporacije dati sredstva za daljnja istraživanja ukoliko testiraju stroj. Stoga on i Young-Eun odluče isprobati stroj te otputuju u budućnost, u 11:00 prije podne sljedećeg dana. Ali tamo pronalaze istraživačku bazu na rubu kolapsa, sve je uništeno, njihovi kolege su nestali, a i njih netko želi ubiti.
Nema šta, korejanci zbilja znaju osmisliti dobar i zanimljiv koncept. Nadajmo se samo da će sam film biti jednako zanimljivi na velikom/malom ekranu kao što je “na papiru”. U glavnim ulogama su između ostaloga Jae-yeong Jeongk-bin Kim, te Daniel Choi. Korejska premijera će se održati u 29. studenog 2013.

11 AM poster 11 AM poster2 11 AM poster3 11 AM poster4 11 AM poster5 11 AM poster6

 

IMDB

Official site

TEASER TRAILER1

TEASER TRAILER2

RADNJA

In the not-so distant future, researchers at a deep-sea laboratory have finally invented a time machine. Head researcher Woo-seok is promised funding from a mega-corporation if he completes a test flight. He and Young-eun carry out the mission and travel to 11 A.M. the next day, only to find the base on the verge of collapse. All the researchers are gone and someone is out to kill them.

SLIKE

1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.