Akcija

Little Favour (2013)

Već smo se uvjerili da je Benedict Cumberbatch izvrstan glumac! Oduševio je sve kao Sherlock u istoimenoj Britanskoj TV seriji koja ga je i probila, a pokazao se i kao opak negativac ove godine u Star Trek Into Darkness. Karakterne uloge u naslovima kao što su Tinker Tailor Soldier Spy12 Years a Slave, i The Fifth Estate zasigurno ne treba niti spominjati. Ali, što mislite, da li bi Cumberbatch bio dobar kao akcijski junak!? Istini za volju, čovjek i nije neka impozantna pojava poput Stallonea ili Arnolda u svojim najboljim danima, ili pak Stathama, ali je bolji glumac od svih njih zajedno, no pitanje je da li je to dovoljno da bude jednako opak na ekranu poput njih.
Odgovor će nam dati kratkometražni Britanski akcijski triler Little Favour redatelja, scenarista i ko-producenta Patrick Viktor Monroe. Little Favour je kratkometražni film u trajanju od nekih 20-ak minuta u kojem Cumberbatch igra Wallacea, bivšeg agenta MI6 koji je napustio službu prije 7 godina. Jednog dana nazove ga stari prijatelj iz službe, James, koji mu je prije 10 godina spasio život, i zamoli ga za malu uslugu. Da mu pomogne u vezi nekog posla koji je koji nije baš prošao najbolje. Wallace mu odluči pomoći, ali ispostavit će se da bi bilo možda boje da je odbio.
Little Favour je nastao pod okriljem kompanije SunnyMarch koja je u vlasništvu Cumberbatcha osobno, te još trojice producenata, Adama AcklandaBena Dillona, i Adama Selvesa. Little Favour je njihov prvi projekt kojim u biti promoviraju svoju produkcijsku kuću, a snimljen je sa budžetom od 80 tisuća £ koje su prikupljene putem on-line kampanje financiranja. Uz Cumberbatcha u filmu još igraju Colin SalmonNick Moran, i Julian Shaw. Little Favour premijerno izlazi u Londonu kraje listopada 2013., a nakon toga će se 05. studenoga 2013. pojaviti i na iTunesima. U planu su također i festivalske projekcije, te Američka premijera.

Little Favor poster Little Favor poster2

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

A short film starring Benedict Cumberbatch, Colin Salmon and Nick Moran. LITTLE FAVOUR follows the story of WALLACE (Benedict Cumberbatch) when he is contacted by a former colleague to help him out with a deal gone wrong. ‘Its been 7 years since he left Her Majesty’s service and 10 years since the American Counter part who became his friend, saved his life on a joint mission in Iraq. He’s migrated his skill set into a lucrative business while managing to keep his secret battle with PTSD under wraps. One day, while finally deciding to try his hand at a functional relationship, his old friend JAMES cashes in his chip and asks a LITTLE FAVOUR. How could he refuse when he owes the man his life?

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.