Akcija

One Shot (2013)

Od produkcijske kuće Mainstay Productions i redatelja John Lyde, koji stoje iza naslova kao što su Hunger Games: Katniss & RueOsombie, te SAGA – Curse of the Shadow, dolazi nam novi “spektakl”, akcijski SF pod naslovom One Shot!
One Shot je film o članu elitnog tima, vrhunskom snajperisti koji biva ostavljen da umre na planeti Cerulean. Ali on preživi, te odluči pomoći mladoj ženi tamnoplave boje očiju, stanovnice tog planeta, te stavi svoj ​​život na liniju kako bi ju spasio.
U glavnoj ulozi je Matthew Reese koji je već surađivao sa redateljem Lydeom na filmovima kao što su The Eleventh Hour i Osombie. A uz njega tu su još Nichelle Aiden, te legendarni Kevin Sorbo. Još nije poznato kada bi se točno One Shot trebao pojaviti na DVD-u, ali izvori iz produkcijske kuće Mainstay kažu da će se to najvjerojatnije dogoditi u prvoj polovici 2014. Kao i uvijek,  obavijestiti ćemo Vas o tome naknadno.

One Shot_poster

TRAILER

RADNJA

The story of the Good Samaritan with an elite sniper on the planet Cerulean, who puts his life on line to save a young Cerulean woman who has been left for dead.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

 

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.