Akcija

Misfire (2014)

Sad već bivši ExpendableGary Daniels, se i dalje ne predaje. Čovjek snima, i snima! Na svoju žalost, zbog poprilično loše glume nikada nije imao baš previše sreće u svojoj karijeri, ni prije Expendablesa, a ni nakon Expendablesa, te je snimio hrpu i hrpu smeća. Iako je uspio ubosti i par solidnih B naslova kao što su RageRecoilCold HarvestTekken, te Hunt to Kill. Ako bude sreće, toj skupini solidnih naslova bi se možda mogao pridružiti i akcijski krimi triler Misfire redatelja i ko-scenarista R. Ellis Frazier.
Miasfire je film o okorjelom DEA agentu Coleu koji odlazi u opasno krimi podzemlje Tijuane u potrazi za svojom bivšom suprugom novinarkom koja je prema njegovim sumnjama oteta od strane karizmatičnog i opasnog šef kartela.
Misfist je snimljen sa budžetom od svega milijuna $ na autentičnim lokacijama u Tijuani. A osim Danielsa u filmu još igraju Vannessa VasquezMichael GrecoLuis GaticaGeoffrey Ross, te Patricia Peinado Cruz.
Misfire će u americi izaći (posve očekivano) na DVD-u 21. listopada 2014. A na DVD-u će također film izaći i u velikoj britaniji, ali nešto ranije, točnije 06. listopada.

misfire teaser poster Misfire poster Misfire poster2 Misfire poster3 Misfire poster4

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TRAILER4

 

RADNJA

A fearless D.E.A. agent waging a one man crusade against drug cartels on the U.S.-Mexico border, Cole (Gary Daniels, The Expendables) will stop at nothing to bring down the bad guys. When his ex-wife is kidnapped and his brother framed for it, Cole’s battle against the cartel becomes personal.  With the help of local reporter, the headstrong and hot-blooded Gracie, he navigates the deadly Tijuana underworld run by brutal kingpin Raul Montenegro. Now the clock is ticking down to a final showdown where justice will be decided at gunpoint.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.