Akcija

The Daughter (2013)

Biti političar u današnje vrijeme se čini kao veoma lak posao. Ne radiš ništa a mlatiš velike pare. No, biti političar znači ujedno biti i na meti konstantne kritike javnosti, a samim time izlagati sebe i svoje bližnje mogućoj opasnosti.
Niskobudžetni krmi triler The Daughter redatelja, scenarista i producenta Jonathana M. Levinea nam donosi priču o jednom političaru, točnije kandidatu za gradonačelnika čija kćerka se nađe u opasnosti kada nju u njezino društvo otme skupina otmičara tražeći otkupninu. Ali kako napetost raste, a živci postaju sve tanji, na površinu se izdignu neke mračne tajne, otkrivajući činjenicu da otmičari žele nešto puno više od novca.
U glavnim ulogama se nalaze Marian SorensenKevin McCorkleDrew HowertonMichael TehBrianna Michelle Parcel, te Joe Sofranko. The Daughter je premijerno prikazan na WorldFestu u Houstonu gdje je film zaradio jednu nominaciju (za najbolji film), te osvojio dvije nagrade (za najbolju glumicu i nezavisni triler). Datum Američke premijere još nije poznat, ali se zato zna da je film već izašao na DVD-u u Japanu 04. rujna 2013.

The Daughter poster The Daughter poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

In this gripping suspense-thriller, the daughter of a wealthy mayoral candidate and her friends are held for ransom by a group of daring criminals. Soon, as tempers flare and tension mounts, secrets rise to the surface revealing that these kidnappers are after much more than money.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.