Drama

Nije sve u lovi aka Not All About The Money (2013)

U vrijeme kada u Hrvatskoj ima nezaposlenih više nego ikada prije, a mnogi jedva spajaju kraj sa krajem, većina se vjerujem neće složiti sa naslovom Hrvatske krimi triler drame Nije sve u lovi redatelja i ko-scenarista Daria Pleića. A kako i bi kada čak i junaci njegovog debitantskog filma (Pleić je prethodno režirao desetak epizoda Hrvatske krimi serije “Mamutica” te jedan segment u omnibusu Zagrebačke priče), mladi bračni par Robi i Ines se nađu u nevolji upravo zbog love koje nemaju.
Naime, mladi par je posudio novce od kamatara koji im da rok od sedam dana da mu vrate puni iznos duga, inače će ih oboje likvidirati. Igrom slučaja, mladi par upoznaje imućnog i osamljenog bankara Marka čiji bi ih novac mogao spasiti. Vrijeme za povrat polako ističe, a između Ines i dobroćudnog bankara rađaju se simpatije. Progonjena osjećajem krivnje, Ines odlučuje pomoći Robiju da provali u Markovu kuću i ukrade novac. No, stvari se neočekivano zakompliciraju.
Nije sve u Lovi je nastao u produkciji kuće Interfilm i producenta Ivan Maloča. U glavnim ulogama se pojavljuju Marko CindrićSara StanićNikša ButijerCsilla Barath-BastaićŽivko AnočićTrpimir JurkićLeona Paraminski, te Doris Šarić-Kukuljica. Film je svoju premijeru imao ovog ljeta, točnije 24. srpnja na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara. Kritičar Marko Njegić je u svojoj recenziji film opisao kao “klasičan komad “amerikaniziranog“ trilera, no s rijetko viđenim prizorima u hrvatskom filmu”, što nam nekako daje nadu da bi ovo možda napokon mogao biti jedan Hrvatsku uradak koji bi se mogao svidjeti i širim masama. A hoće li to tako uistinu i biti ostaje nam tek za vidjeti od 31. listopada 2013. kada će se film službeno otvoriti u kinima diljem Hrvatske.

Nije Sve u Lovi poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER1

TEASER2

TEASER3

TRAILER

INTERVJU1

INTERVJU2

INTERVJU3

RADNJA

Nije sve u lovi kombinira elemente trilera i ljubavnu priču držeći gledatelja u neizvjesnosti. Mladi par Robi i Ines imaju rok od sedam dana da kamataru vrate puni iznos Robijevog duga, inače će ih oboje likvidirati. Igrom slučaja, mladi par upoznaje imućnog i osamljenog bankara Marka čiji bi ih novac mogao spasiti. Vrijeme za povrat polako ističe, a između Ines i dobroćudnog bankara rađaju se simpatije. Progonjena osjećajem krivnje, Ines odlučuje pomoći Robiju da provali u Markovu kuću i ukrade novac. No, stvari se neočekivano zakompliciraju, a ono što će uslijediti prikovat će gledatelje za stolce.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.