Akcija

Contract Killers (2014)

Novi Zeland je postao prepoznatljiv u svijetu ponajviše zbog redatelja Petera Jacksona koji je rođen tamo, a tamo je snimio i većinu svojih filmova, krenuvši od onih prvih niskobudžetnih – Bad Taste i Braindead, preko prvih “Holylwoodskih” Heavenly Creatures i The Frighteners, pa sve do internacionalno poznate mega trilogije The Lord of the Rings, te King Konga. A tamo naravno snima i The Hobbit trilogiju. Ali da Jackson nije jedni filmaš sa Novog Zelanda nam daje na znanje redatelj Mathew John Pearson sa svojim niskobudžetnim akcijskim trilerom Contract Killers.
Contract Killers je njegov debitantski dugometražni uradak koji je snimio sa budžetom od svega 30 tisuća $, a ujedno je i montirao film u cijelosti, te radio specijalne efekte, pa ako bude imao malo sreće, možda i Mathew krene putem Petera Jacskona te završi u Hollywoodus snimajući neke od najskupljih i najpoznatijih svjetskih blockbustera. Naravno, šanse za to su male ako čak i nikakve, ali mi mu svejedno želimo sreću.
Bilo kako bilo, Contract Killers je nabrijani i stilizirani niskobudžetni akcić o Marshallu koji ne nedavno počeo raditi za vladu kao profesionalni ubojica,. Ali uskoro otkrije da je izigran te da je postao meta svjetskih najopasnijih ubojica. Nemilosrdna igra na život i smrt započne, a jedino pravilo je ubij ili budi ubijen!
U glavnim ulogama se pojavljuju James Trevena-BrownRob YoungRenee CataldoLuke HawkerLogan Pithyou, te još mnogi drugi. Contract Killers je premijerno prikazan u kolovozu 2013. u Kaliforniji na Action On Film International Film Festivalu gdje je čak osvojio i nagradu za “najbolju boričaku sekvencu”. Film bi službeno trebao izaći na DVD-u negdje u prvoj polovici 2014. ,ali konkretan datum se za sada još ne spominje. O tome ćemo Vas obavijestiti naknadno.

Contract_killers poster Contract_killers poster2 Contract_killers poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

CLIP1

CLIP2

CLIP3

RADNJA

Efficient, yet arrogant, assassin Lee-Seng (ROB YOUNG) has one night to meticulously ambush and kill an entire team of vigilantes who are targeting the city’s drug dealers.
All goes to plan until Lee-Seng encounters Marshall (JAMES TREVENA-BROWN), a naturally skilled newcomer who survives the attack, leaving Lee-Seng at war with his employer.
With Lee-Seng and others in hot pursuit, Marshall must protect not only himself but the young and beautiful Annabella (RENEE CATALDO), as he fights to uncover the truth behind his team’s annihilation.

SLIKE

1 2 3 3b 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.