Akcija

Bonnie and Clyde aka Bonnie and Clyde: Dead and Alive – Mini Serija (2013)

U zadnjih godinu-dvije gangsteri su ponovno ušli u modu zahvaljujući naslovima kao što su Lawless i Gangster Squad. Ali i zahvaljujući popularnoj i hvaljenoj TV seriji “Boardwalk Empire” koja je već osvojila pregršt nagrada i ušla eto već u 5. sezonu. A toj seriji će se uskoro pridružiti još dvije slične tematike. O jednoj smo već pisali na ovim stranicama,  Mob City u produkciji Franka Darabonta, a drugu Vam donosimo upravo sada!
Zapravo je riječ o dvodijelnoj biografskoj mini-seriji “Bonnie and Clyde” u režiji Bruce Beresford, koja se dakle bavi jednim od najslavnijih odmetničkih parova u povijesti. U glavnim ulogama su se našli mladi glumci Emile Hirsch i Holliday Grainger. A od poznatijih glumačkih imena tu su još William HurtHolly Hunter, te David Jensen. Kompletna mini-serija traje nekih 240 minuta, što će reći da bi svaka epizoda trebala biti u nekom trajanju od 120 minuta, odnosno 2 sata po epizodi.
Obje epizode će biti prikazan u roku od dva dana, točnije 08. i 09. prosinca 2013. A istovremeno će biti prikazne na čak tri TV kanala – A&EHistory, i Lifetime. Početkom 2014. vjerojatno možemo očekivati i izdavanje mini-serije na DVD-u i Blu Ray-u.

Bonnie-and-Clyde-poster Bonnie-and-Clyde-poster2 Bonnie-and-Clyde-poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Based on the true story of Clyde Barrow, a charismatic convicted armed robber who sweeps Bonnie Parker, an impressionable, petite, small-town waitress, off her feet, and the two embark on one one of most infamous bank-robbing sprees in history.

SLIKE

0 0a 0b 0c 0d 0e 0f 0g 0h 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.