3D

Whispers of the Forest aka Gritos Del Bosque (2013)

Ostati u šumi po noći nije nimalo ugodan osjećaj, bilo da se sa nekim u društvi, bilo da ste sami. Ja sam se jednom prilikom zatekao solo u šumi u 4 sata ujutro, udaljen kilometrima od najbližih znakova civilizacije (neka rođendanska zabava u planinarskom domu je bila u pitanju lol), i vjerujete mi, ne želim ponoviti takvu situaciju više nikada u životu. Ali još bih se manje volio naći u koži junaka fantasy horrora Whispers of the Forest snimljenog u ko-produkciji SAD-a i Čilea.
Naime u filmu Whispers of the Forest pratimo dvije čileanke  koje se zaposle kao vodiči međunarodnog tima inženjera, kako bi ih sprovele kroz divljinu Čilea gdje namjeravaju graditi branu. No, ono što su pronašli tamo su duhovi poginulih ratnika u bitki petsto godina prije koji ih ne namjeravaju pustiti iz šume koja naprosto oživi.
Vjerojatno zato jer je film snimljen u ko-produkciji sa SAD-om, Whispers of the Forest je snimljen na engleskom jeziku, što se meni osobno čini kao pogreška…barem ako je suditi po viđenome iz trailera. Naime, s obzirom da u filmu igraju uglavnom Čileanski glumci kojima naravno engleski nije materinji jezik, dijalozi i gluma se čine pomalo drveni i cheesy. No, možda je to tek pogrešan dojam doji trailer ostavlja. Režiju i scenarij filma potpisuje Jorge Olguín, a u glavnim ulogama se pojavljuju Fernanda UrrejolaPaulo BrunettiTiago CorreaFelipe ContrerasCarolina ArredondoWil Edgar, te Yerko Farías. Film je snimljen u 3D tehnici, te bi premijerno trebao biti prikazan negdje početkom 2014., ali točan datum je još nepoznat. Ali pratite nas i dalje, i saznat će te i taj detalj kada on bude poznat javnosti!

Gritos Del Bosque poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

The story revolves around a pair of Chilean women hired as guides to take a team of international engineers into the wild to conduct a survey for a proposed dam. But what they find are the ghosts of warriors slain in battle five hundred years before.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.