Akcija

BlackJacks aka SEAL Patrol aka Black Ops: Rise Of The Predator (2013)

Baš poput Ralja, Die Harda, Blade Runnera, Evil Deada, te mnogih drugih naslova, tako i Predator još i dan danas služi kao inspiracija mnogim filmašima. Skupina istreniranih vojnika koja se suočava sa nadmoćnijim neprijateljem koji nije ljudskog porijekla je zanimljiva tema koje se filmaši vole iznova i iznova uhvatiti, pa je se tako uhvatio i redatelj, te ko-scenarist Nicolas Aaron Mezzanatto u svom niskobudžetnom akcijskom SF-u BlackJacks (poznat još i pod naslovima SEAL Patrol te Black Ops: Rise Of The Predator).
BlackJacks je (kao što možete pogoditi) film o elitnoj skupini vojnika, SEAL specijalaca koje bogati i moćni kapitalist Mr. Cromwell angažira i pošalje u postrojenje za tajna energetska istraživanja, kako bi tamo pronašli i izvukli vrhunskog znanstvenika koji ima ključ za neviđeni alternativni izvor goriva. Misleći kako će to biti još jedan jednostavan in & out zadatak, vojnici ubrzo shvate da su svi u velikoj životnoj opasnosti kada se u prostorima podzemnog istraživačkoga kompleksa suoče sa ubojitim čudovištem.
U ulozi bogatog moćnika koji im izda zadatak je sveprisutni Eric Roberts koji ima valjda oko 60-ak projekata u najavi, što za 20103., što za 2014.! Ostatak glumačke ekipe činje manje poznati, odnosno nepoznati glumci; Kristina AnapauJames C. BurnsTina CascianiJose Luis CordovezRoark CritchlowJosh Daugherty, te mnogi drugi. Ono što je posebno zanimljivo kod ovoga projekta je to da je pos-produkciju na filmu radila kompanija iz Srbije, Red Production. Što me dovodi do pitanja, zašto i naše kompanije/studiji za post-produkciju (ja sam inače radio u dva takva) se ne mogu dočepati nekog ovakvog projekta!? Al o tome potom, to je pitanje za neku drugu raspravu.
BlackJacks je premijerno prikazan u Americi 25. kolovoza 2013., a 11. veljače 2014. film će izaći na DVD-u i VOD platformama pod naslovom Seal Patrol…

BlackJacks poster BlackJacks poster2 BlackJacks poster3 Seal patrol poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

When an elite team of private military operatives receive a lucrative contract for a new mission, they think it will be a simple in-and-out operation. A wealthy and powerful venture capitalist (Eric Roberts) has called in the Blackjacks to retrieve his top scientist from a secret energy research facility. To make matter worse, not only has he lost all contact with the labs, his highly-valued scientist holds the key to an unprecedented alternate fuel source.
Unique to this mission, the team are assigned a female psychic operative, Lisa Westbrook (Kristina Anapau), to help locate the target deep within the maze of the underground complex.
Upon arrival, however, the team is ambushed by a bloodthirsty, extra-dimensional creature, that has brutally mutilated the on-site security and staff. With their advanced tactical training rendered all but useless, the Blackjacks are forced to rely on their psychic guide and utilize a new brand of cognitive warfare if there is any chance of making it out alive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.