Drama

Hidden in the Woods (2014)

Michael Biehn će zauvijek ostati zapamćen po ulozi spasitelja čovječanstva Kylea Reesea u kultnom Terminatoru. Isto tako vjerujem da će ostati zapamćen i po ulogama Kapetana Dwaynea Hicksa u Aliensima, te Johnny Ringa u filmu Tombstone. Naravno, bilo je tu jo uloga vrijednih spomena, ali ove se baš onako pravo ističu, i prava je šteta što Biehen nema malo bolju karijeru danas jer je faca kave nema.
No, kamo sreće da je Biehen još uvijek tu, de da mu je nakon uloge u izvrsnom Planet Terroru karijera malo živnula, te da ga imamo prilike malo češće gledati na filmu. Doduše, riječ je o redom niskobudžetnim uradcima B kategorije kao što su npr. The Blood Bond i The Victim koje je Biehen i režirao, ili pak BereavementYellow Rock i Sushi Girl. Ali našao se tu i jedan hvaljeni naslov, Sf triler horror The Divide u kojem je Biehn ostvario poprilično zapaženu i hvaljenu ulogu.
Bilo kako bilo, Biehen ima novi film, horror triler Hidden in the Woods redatelja Patricia Valladaresa u kojem on igra poremećenog dilera i oca dviju djevojaka koje konstantno maltretira i mući. Sve dok ga one jednog dana napokon ne prijave pa otac završi u zatvoru, i to nakon što tijekom uhićenja ubije dvojcu policajaca. Ali stvari uskoro krenu od lošeg na gore za djevojke, jer se pojavi njihov  ujak Costello, psihotičan narko boss, koji dođe pronaći svoju robu koja sakrivena negdje u šumi.
Ako se nekima od Vas ovaj sinposis učinio poznatim, to je zato jer je Hidden in the Woods zapravo remake istoimenoga Čileanskog filma Hidden in the Woods aka  En las afueras de la ciudad koji je pak navodno baziran na istinitom događaju. Inače redatelj i scenarist originalnoga filma je također Patricio Valladares koji je ujedno ko-producent ovog remake, a igra i jednu manju, cameo ulogu u filmu. Uz Biehena, u ovom remakeu također igraju William Forsythe u ulozi ujaka Costella, zatim Biehenova supruga Jennifer BlancChris BrowningElectra AvellanEvie ThompsonJ. LaRoseNick Bateman, a manju ulogu, onu Costellovog tjelesnog čuvara ima i UFC borac Krzysztof Soszynski. Hidden in the Woods dolazi u Američka kina početkom 2014., no, točan datum još nije poznat. Pratite nas i dalje na Facebooku, te saznajte kada će to biti…

hidden_in_the_woods_ver2_xxlg hidden_in_the_woods_ver3_xxlg hidden_in_the_woods_xxlg

IMDB

TRAILER

RADNJA

Hidden in the Woods tells the story of two sisters who have been raised in isolation, subjected to the torment of their abusive, drug dealing father. When they finally decide to report him to the police, he kills the two officers and is put in jail. But things go from bad to worse when the girls must answer to their Uncle Costello, a psychotic drug kingpin, who shows up looking for his missing merchandise which is hidden in the woods.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.