Akcija

Survivor (2014)

Bili ste jedan od (ne)sretnika koji su unatoč svim naznakama i upozorenjima pogledali i posljednji uradak (pro)palog M. Night ShyamalanAfter Earth. I naravno, ostali ste razočarani viđenim unatoč tome što se u filmu pojavljuje i Will Smith! E pa, to što ste vi razočarani je vaš problem jer svi već dobro znate da Shyamalan nije snimio dobar i gledanja vrijedna film već punih 10 godina, od kako je snimio jako dobar SF triler Signs. Ali bilo kako bilo, mi Vam nudimo nešto slične temtike što će Vam se možda…kame još jednom, možda svidjeti više nego Shyamalanov film, ali ne garantiramo ništa.
Ono što Vam nudimo je niskobudžetni akcijski avanturistički SF fantasy triler Survivor redatelja John Lyde koji je do sada režirao naslove kao što su Saga: The Shadow CabalOsombie, te One Shot. Survivor je film o skupini ljudi koji su se nakon desetljeća lutanja svemirom srušili na nepoznat izvanzemaljski planet. Cijelu posadu izuzev jedne članice, Kate Mitra, zarobe nepoznata bića kanibalističkih poriva. Ona sada mora mora učiniti sve kako bi spasila članove svoje posade, a u tome joj pomaže i ozljeđeni kapetan broda.
Glavnu ulogu u filmu igra Danielle Chuchran koja je već surađivala sa spomenutim redateljem na nekim od njegovih filmova koje smo već naveli gore. A tu je i legendarni Kevin Sorbo u ulozi ranjenog kapetana. Survivor će izaći na DVD-u i Blu ray-u negdje u prvoj polovici 2014., ali točan datum je za sada još nepoznat. Ali pratite nas na našem Facebooku pa ćete saznati i to u dogledno vrijeme.

Survivor poster

IMDB

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Just as young Kate Mitra discovers a habitable planet for what’s left of humankind, a meteor strike destroys their space craft, crash-landing them on a mysterious barren world. As Kate, Captain Hunter, and the other survivors gather, they are ambushed by a band of post-apocalyptic warriors and mutated savages.
Kate awakens bound in a cave, trapped by flesh-eating cave creatures and separated from her friends, and must learn to trust the planet’s mysterious humanoids in order to outrun, outsmart and outfight hordes of bloodthirsty aliens and an enormous mutated wolf creature, and rescue her friends and her captain before they are all eaten alive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.