CGI

All Cheerleaders Die (2013)

Ako to već niste znali, onda je svakako krajnje vrijeme da saznate da sve navijačice umiru…kad tad! Ali ponekad…samo ponekad se vrate iz mrtvih kako bi jebale mamu onima koji su ih ubili! Kao npr. u horror komediji All Cheerleaders Die iza koje stoji redateljsko/scenaristički dvojac Lucky McKee i Chris Sivertson. Ako Vam kojim slučajem ovaj prvi zvuči poznato, to je zato jer je dotični 2011. režirao kontroverzni ali hvaljeni horrorac The Woman. A kad već spominjemo prošlost i prijašnje filmove, onda valja spomenuti i važnu činjenicu kako su MyKee i Sivertson 2001. režirali film istog naslova, All Cheerleaders Die, te kako je ova verzija iz 2013. zapravo svojevrsni remake te verzije iz 2001.
Zaplet je ostao manje više isti, pa tako i ovdje pratimo skupinu navijačica koje poginu nakon što ih kapetan football momčadi i njegova ekipa stjeraju sa ceste. Ali jedna djevojka ih svojim nadnaravnim sposobnostima uspije vratiti u život, pa se one zajedničkim snagama odluče osvetiti dečkima. Ali stvari ubrzo izmaknu kontroli.
U Glavnim ulogama su se našli Caitlin StaseySianoa Smit-McPheeAmanda Grace CooperBrooke ButlerReanin JohanninkTom WilliamsonChris PetrovskiLeigh ParkerNicholas S. MorrisonJordan Wilson, te Felisha Cooper. All Cheerleaders Die je premijerno prikazan 05. rujna 2013. na Toronto International Film Festivalu, a nakon toga ga je publika još imala prilike gledati na festivalima kao što su London Film Festival, Samain du Cinema Fantastique i Austin Film Festival. U Americi film će službeno izaći prvo na VOD platformama 08. svibnja 2014., a zatim će se pojaviti i u limitiranoj kino distribuciji od 13. lipnja 2014.

All Cheerleaders Die poster all_cheerleaders_die_2014_poster01

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A rebel girl signs up a group of cheerleaders to help her take down the captain of their high school football team, but a supernatural turn of events thrusts the girls into a different battle.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.