Biografski film

Jamsey Boy (2013)

Jedna stara pjesma Novih Fosila kaže “loše djevojke idu kud god požele”. Ali što je sa lošim dječacima, kud oni idu? E pa čini se da oni idu u popravne domove ili čak i zatvore. Tako je barem bio slučaj sa  Jamesom Burnsom, tinejdžerom koji je sa svojih 15 godina završio u strogo čuvanom zatvoru, i to samo zato jer je opljačkao kafić. Triler drama Jamesy Boy redatelja i ko-scenarista Trevor White se bavi njegovom istinitom pričom.
Burns je proveo u zatvoru četiri godine svog života, a od toga je veći dio provodio u samnici. Ali sve to ga ipak nije pokorilo, pa je na kraju iz cijele situacije izašao kao moralni pobjednik sa vjerom u bolju budućnost. U naslovnoj ulozi se našao mladi glumac Spencer Lofranco koji iza sebe ima tek jedna glumački nastup u filmu At Middleton. Ali zato ga je redatelj White okružio sa nekoliko poznatih glumačkih faca kao što su James WoodsVing RhamesMary-Louise Parker, te Taissa FarmigaRosa SalazarMichael TrotterBen Rosenfield i Taboo, inače nekadašnji član grupe The Black Eyed Peas. Jamsey Boy će prvo izaći 03. siječnja 2014. na VOD platformama, a zatim će od 17. siječnja 2014. zaigrati i u limitiranoj kino distribuciji.

Jamsey Boy poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

The true story of James Burns who, as a teenager goes from the suburban street gangs of Denver to a maximum-security prison cell surrounded by hardened criminals. In this unlikely setting, James ultimately emerges with hope and a brighter future.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
0 0b 0c

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.