Akcija

Wicked Blood (2013)

Svi smo čuli za priče kako je Hollywood poprilično zajebano mjesto gdje preživljavaju samo najjači i najsposobniji (tj. oni koji donose zaradu). Vijek zvijezda i zvjezdica je manje više kratkotrajan, i tek rijetki se uspijevaju odžati na duge staze. Samim time Hollywood nipošto nije mjesto za dječje zvijezde, jer ih veoma brzo Hollywooska mašinerija naprosto “samelje” i oni nestanu jednako brzo kako su i došli. Dogodilo se to Macaulay CulkinuHaley Joel Osmentu, ali i Dakoti Fanning. Jedno vrijeme su bili iznimno popularni, snimali hitove, surađivali sa velikim redateljima, a onda kako su polako odrastali, samo su nestali ili pali u svijet nezavisne /DTV produkcije i za njih se gotovo više nije čulo.
Na njezinu sreću, simpatična klinka iz filma Little Miss SunshineAbigail Breslin, za sada uspješno odljeva zubu vremena, žonglirajući istovremeno sa komercijalnim naslovima (The Santa Clause 3: The Escape ClauseNim’s IslandZombielandThe CallEnder’s Game itd.) i onim nezavisnim naslovima (Definitely, MaybeMy Sister’s KeeperHaunter itd.), te tako uspijeva zadržati pažnju javnosti i medija. Film koji Vam danas predstavljamo je jedan od tih nezavisnih projekata koji zasigurno neće imati veliku kino distribuciju (ako će ju uopće i imati), ¸ali će put do svoje publike zasigurno naći.
Riječ je nezavisnoj krimi triler drami Wicked Blood redatelja Mark Young. Wicked Blood je priča o mladoj djevojci Hannah Lee, “zarobljenoj” u mračnom okruženju Južnjačkog podzemlja prepunom nasilja, oružja, droge i opakih bajkerskih bandi. Zanemarena od strane svoje starije sestre Amber, Hannah svoje jedino utočište nalazi kod svog ujaka Donnya koji je ovisnik o drogama. Ali oboje žive u strahu od “Ujaka Franka” koji vodi ilegalne obiteljski posao sa željeznom šakom. Ali kada se Amber zaljubljubi u obiteljskoj suparnika Wild Billa, Hannah shvaća da nema bijega od nemilosrdnog ujaka, te odluči “zaigrati opasnu igru” kako bi se osvetila.
Osim Abigail u filmu još igraju Alexa VegaSean BeanJames PurefoyJake BuseyLew TempleRitchie MontgomeryDodie Brown, te mnogi drugi. Za sada još nije poznato kada će Wicked Blood izaći i u kom formatu, ali za pretpostaviti je da će to biti negdje u prvoj polovici 2014., i na vjerojatnije direct to video (DTV). U svakom slučaju, obavijestit ćemo Vas o tome.

Wicked Blood poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Hannah Lee (Abigail Breslin) is a bright teen girl trapped in the dark Southern underworld of violence and guns, drugs and vicious biker gangs.  Neglected by her angry sister Amber (Alexa Vega), her only refuge is her troubled uncle Donny, who is a drug addict.  Both live in fear of “Uncle Frank” Stinson (Sean Bean), who runs the illegal family business with an iron fist, aided by his psychotic brother Bobby.
When Amber falls in love with family rival Wild Bill (James Purefoy), Hannah realizes there is no escape from her ruthless uncle and cleverly schemes to pit one pawn against another in a cunning game of revenge.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.