Akcija

Sleepwalkers (2014)

Imali među Vama mjesečara? Ono, da hodate u snu i budite se polugoli na drugom kraju grada! OK, malo karikiram sada, ali znate na što ciljam. Osobno nikada nisam imao problema sa time, niti znam nekoga kome se to dogodilo/događa. Ali sama pomisao da hodam u snu pitaj Boga kud sve ne me pomalo plaši, i nipošto ne bih volio biti u koži osobe koja ima problema sa mjesečarenjem. Ali isto tako ne bih volio biti u koži junaka niskobudžetnog akcijskog horrorca Sleepwalkers redatelja i scenarista Ryana Lightbourna, koji unatoč naslovu ipak nema veze sa ljudima koji mjesečare.
Sleepwalkers je takozvani creature-feature o skupini studenata koji odluče otići na odmor duboko u divljinu Floride. Ali odmor iz snova uskoro se pretvara u odmor iz pakla, jer skupina naleti na neko smrtonosno krvožedno biće koje krene za njima. U razvoju događaja skupina se udruži sa lokalnim vlasnikom trgovine i zatvorskim bjeguncem, ne bi li preživjeli noć zajedničkim snagama.
Kao što napominje sam redatelj, film je snimljen da mikro-budžetom, iako nigdje ne spominje koliko je taj mikro-budžet iznosio. Inače Ryan Lightbourn, čovjek koji se 2011. “proslavio” kratkometražnim gridhouse horrorcem Roid Rage, osim što je režirao i napisao ovaj film, je također i motažer, snimatelj, autor glazbe te ko-producent. U glavnim ulogama se pojavljuju J. LaRoseDale DaBoneAnsley GordonAmanda PhillipsAmanda PhillipsDoo-Doo BrownTommy Goodman, te Erica White. A Sleepwalkere igraju Kenneth Matthews i Cameron Rhome. Sleepwalkers će premijerno izaći negdje u drugoj polovici 2014., i to najvjerojatnije na nekom od filmskih festivala. No o točnom mjestu i datumu ćemo vas obavijestiti naknadno.

Sleepwalkers poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Set in the deepest corners of Florida’s woods, five college students attempt to enjoy a festive spring break getaway when they encounter a deadly, nocturnal presence. As horrific events unfold, the group joins forces with a local convenience store owner & a prison escapee. With night time approaching, they must set aside their differences and use their wits to survive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1 2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.