Akcija

Tapped aka Tapped-Out (2013)

S većom popularnošću borilačkih sportova kao što su MMA i UFC, te K1, pojavio se i cijeli niz (uglavnom niskobudžetnih) borilačkih filmova koji su svoju inspiraciju crpili upravo iz tih sportova. Spomenimo samo neke; Beatdown, Locked DownUnrivaledNever SurrenderNever Back Down 2Barrio BrawlerMMAFist of LegendCircle of PainArt of SubmissionWarrior itd., itd. Po svemu sudeći taj trend neće stati tako brzo, a listi borilačkim MMA naslova će se eto pridružiti i Kanadska niskobudžetna borilačka sportska drama Tapped redatelja i ko-scenarista Allana Ungara.
Tapped je priča o nezadovoljnom tinejdžeru kojeg pošalju da odradi nekoliko sati rada za opće dobro u oronuloj školi karatea. Tamo posve slučajno počne trenirati borilačke vještine, te se uskoro počne i natjecati. Odluči se prijaviti na MMA turnir gdje se suoči sa čovjekom koji je ubio njegove roditelje.
U glavnoj ulozi se našao Cody Hackman, inače Svjetski Šampion u Karateu, i to pet puta! A nasuprot njega u ringu se našao Krzysztof Soszynski, bivši MMA borac kojeg ste već imali prilike gledati u filmovima Here Comes the Boom i The Package. Osim njih dvoje tu su još Michael BiehnMartin KoveNick Bateman, MMA borac Anderson SilvaLyoto Machida, te još mnogi drugi. Tapped će izaći u limitiranim kino dvoranama, te na DVD-u i Blu ray-u u SAD-u 27. svibnja 2014.

Tapped poster1 Tapped poster2 Tapped poster3 Tapped_Out_1

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A disgruntled teenager, sent to do community service at a rundown Karate school, enters an MMA tournament to face the man who killed his parents.

SLIKE

0 0b 1 ???????????????? 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.