Akcija

Fist 2 Fist: 2 – Weapon Of Choice aka Weapon of Choice (2013)

Kad bi negativci iz filmova gledali filmove, onda bi više jednom zauvijek naučili da se ne valja kačiti sa umirovljenim CIA agentima, policajcima i(li) plaćenim ubojicama, i dirati njihove bližnje jer to nikada, ali baš nikada ne završi dobro po te negativce. No, negativci ne gledaju filmove pa tako uvijek najebu na kraju. A po svemu sudeći najebat će i u niskobudžetnom akcijskom borilačkom trileru Weapon of Choice kojeg su zajedničkim snagama režirali i napisali Tony Urgo i Jino Kang.
A osim što je ko-redatelj i ko-scenarist, Kang je ujedno i glavni glumac u filmu te igra umirovljenoga plaćenoga ubojicu Jacka Lee-a kojemu šef mafije otme kćerku koju je on posvojio nakon smrti svog brata. Jack odluči još jedan puta upotrijebiti svoje ubojite vještine kako bi pronašao i oslobodio svoju kćerku te pobio sve one koji su sudjelovali u otmici, a San  Francisco će postati jedno krvavo bojište!
Pa iako Jino Kang više izgleda kao nečiji djeda a ne neki bad ass ubojica, a kako i ne bi kad je lik već u svojim 50-ima, valja napomenuti kako je Kang zapravo u stvarnom životu vrhunski majstor borilačkih vještina, ponajprije Hapkidoa. Čovjek se bavi borilačkim vještinama od svoje 4. godine, a Hapkido podučava još od 1982. On je također zaslužan i za koreografiju svih borilačkih sekvenci u ovome filmu, a uz to je producent istoga. Osim njega u filmu još igraju Douglas OlssonKatherine CelioArtem MishinKelly Lou DennisDon WilliamsJohn Carney, te još mnogi drugi. Weapon of Choice će svoju premijeru imati u prvoj polovici 2014., ali konkretan datum za sada još nije poznat.

Fist 2 Fist 2 - Weapon Of Choice poster Fist 2 Fist 2 - Weapon Of Choice poster2 Fist 2 Fist 2 - Weapon Of Choice poster3 Fist 2 Fist 2 - Weapon Of Choice poster4

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Retired assassin, Jack Lee, walked away from his violent past to raise his dead brother’s daughter, Jaime, as his own. When crime lord Banducci kidnaps Jaime for a payback, Jack brings his gifted skills of extermination out of retirement and the streets of San Francisco become a battleground for a one man killing machine and ruthless, united mob bosses.

SLIKE

0 0a 0b 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.