Akcija

The Underneath (2013)

Valja odmah na početku reći kako Niskobudžetni SF horror triler The Underneath redatelja i producenta Brian T. Jaynes baš i ne djeluje originalno. Ima tu malo elemenata iz The Descenta, te malo iz The Blair Witch Projecta, a detaljnijom analizom bi se zasigurno pronašao još koji naslov koji je poslužio kao uzor. Također uz sve to, ni budžet filma nije baš pretjerano velik.
Ali sad kad znate sve to, i ako ste još uvijek zainteresirani za film, slobodno nastavite dalje sa čitanjem. Daklem, The Underneath je priča o mladom bračnom paru koji nađu zarobljeni u mreži podzemnih špilja. S obzirom da je njezin suprug ozlijeđen, mlada nevjesta je prisiljena sama pronaći svoj put natrag prema površini kako bi spasili svoj ​​život. Ali ubrzo otkrivaju da “ispod površine” nisu sami, te da ih iz mraka vrebaju neka opasna bića.
Film je djelomično snimljen u found footage stilu, a djelomično klasičnom filmskom režijom, kako bi se valjda dobilo na dinamici. U glavnim ulogama su Bryan ChatlienLarry Jack DotsonNatalie WilemonRebekah KennedyAshlynn Ross, te Holt Boggs. Film će izaći u Americi u prosincu 2013.

The Underneath poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A young newlywed couple find themselves trapped in a network of underground caves. With her husband injured, the new bride is forced to find her way back to the surface in order to save his life. In the process, they discover a terrifying truth about the “underneath”, they are not alone. Something evil is hunting them.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.