Akcija

Beautiful People (2014)

Ako izuzmemo spaghetti westerne koji su bili popularni 70-ih godina, talijanski filmaši su oduvijek bili skloni horror žanru, pa je tako tamo krajem 70-ih, 80-ih ih sredinom 90-ih u Italiji snimljeno mnoštvo krvavim ,bizarnih i brutalnih horroraca u režiji nekih od poznatih redateljskih imena kao što su Mario BavaDario ArgentoLucio FulciUmberto LenziBruno MatteiJoe D’AmatoLamberto BavaMichele Soavi, te još neki. Na žalost, njihovi dani slave su iza nas, a talijanska kinematografija danas baš i nije pretjerano na glasu. Barem ne kad je u pitanju horror žanr.
Ali da nije sve baš tako sivo i da talijanski horror još uvijek diše se pobrinuo redatelj i ko-scenarist Brini Amerigo svojim debitantskim filmom Beautiful People.
Riječ je o niskobudžetnom talijanskom horrorcu snimljenom na engleskom jeziku u kojem pratimo trojicu maskiranih provalnika koji upadnu u vilu jednog znanstvenika koji tamo boravi sa svojom obitelji.  Tijekom beskrajne noći terora i nasilja, kako bi spasio sebe i svoju obitelj, znanstvenik posegne za očajnim mjerama te iz laboratorija u kojem je izvodio tajne eksperimente na slobodu pusti krvožedna neljudska čudovišta.
Kada malo pozornosti skrenete na sam trailer i slike ovoga filma, shvatiti će te koliko je naslov zapravo dvosmislen i sarkastičan, jer sam film postavlja pitanje, tko je zapravo veće čudovište, okrutni provalnici koji upadnu s namjerom da muče i ubiju vlasnike vile, ili neljudska čudovišta koja ionako nemaju savjest. Film je snimljen na lokacijama u Italiji, a u glavnim ulogama se pojavljuju Danny CutlerAlex LucchesiAlex SouthernKate Marie DaviesDavid WhiteJames Wiles, te još neki. Na žalost još nije poznato kada će Beautiful People biti premijerno prikazan, ali s obzirom da su američka prava za prikazivanje filma već otkupljena od strane kompanije Raven Banner Entertainment za očekivati je da će film izaći već možda u prvoj polovici 2014.

Beautiful People poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER CLIP

TRAILER RED BAND

RADNJA

A medical scientist and his family are having dinner together in their isolated villa in the hills. But just as they’re getting comfortable, the family is assaulted by three violent, masked thugs who donʼt want money or goods, they just want to humiliate and annihilate their prey both mentally and physically. The men are looking for social redemption, playing a game of cat and mouse, which will lead to the certain death of the hostages. The father’s only possibility to save his family is to free the results of his laboratory experiments from their cages – monstrous creatures, hungry for living flesh. The beasts force both the hunters and their prey to run for their lives. The new and dangerous enemy will force the family and their attackers to adapt to a new shift in power. In order to survive they will ultimately have to change their perceptions about what is good and what is evil.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.