Akcija

Code Red (2013)

Vjerujem da su se mnogi već pomalo zasitili zombie filmova! Nije to nimalo čudno kad ih se godišnje izbaci i nekoliko desetaka, kako onih viskobudžetnih, tko i onih niskobudžetnih (doduše ovih drugih ima u daleko većem broju). Mi vam danas predstavljamo još jedan zombie film u nizu, naravno, niskobudžetne produkcije. Riječ je o akcijskom horrorcu Code Red redatelja i ko-scenarista Valeria Mileva koji iza sebe već ima jedna zombie film, Re-Kill koji unatoč tome što je snimljen tamo negdje 2011. još uvijek nije ugledao svijetlo dana.
Code Red je u cijelost snimljen na lokacijama u Bugarskoj sa budžetom od čak 6 milijuna $, te nam donosi dvije priče u jednom. Naime, za vrijeme Drugog Svjetskog Rata, za vrijeme bitke u Stalingradu, Rusi izbace novo biološko oružje koje sve mrtve pretvori u zombije. Priča se seli 67 godina kasnije, točnije u sadašnjost gdje skupina terorista aktivira to oružje usred Bugarske, a Američki agent koji se nalazi tamo kako bi spriječio taj događaj sada ima samo 24 sata da izvuče živu glavu od tamo.
Agenta igra Paul Logan, a tu su još Forbes KBBorislav IlievMya-Lecia NaylorJulian Kostov, te mnogi drugi. Ako ništa drugo, sudeći po trailerima, Code Red djeluje nabrijan akcijom i donekle zabavno, što bi zasigurno moglo zadovoljiti pojedince (uključujući i mene) koji od ovakvog filma ne traže mnogo. Ali opet, traileri nikada nisu mjerilo neke kvalitete (ili zabave), već nas samo mogu ili ne mogu zainteresirati za pojedini naslov, pa nam ne preostaje ništa drugo nego pogledati film kada izađe. A izaći će na Američkom tržištu dirketno na DVD-u 04. veljače 2014.

CodeRed_Poster Code-Red-poster2 Code red Netherland Code Red US.00 Code Red Bulgarian poster

IMDB

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A World War II Russian secret weapon goes missing only to be found in present day by a US agent in a Bulgarian ammunition dump. Then all hell breaks loose in this action packed zombie war film.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.