Drama

Piégé aka Trapped (2014)

Opće je poznata činjenica da čak i 20 godina od svršetka rata Hrvatska na žalost još uvijek nije očišćena od mina. To je opasan i dugotrajan posao, a činjenica da je broj ljudi koji se tim opasnim poslom bave malobrojan, te da država ne izdvaja dovoljno sredstava za razminiranje. Sve to nam samo daje do znanja da će opasnost od mina u pojedinim dijelovima Hrvatske biti na snazi još neko vrijeme. Stoga, ako vidite znak PAZI MINE, ne izigravajte frajera. Na (njegovu) žalost, znak upozorenja nije imao junak Francuske ratne drame Piégé redatelja i ko-scenarista Yannick Saillet, pa se tako našao u nezavidnoj situaciji.
Denis Guillard je bio dio vojne patrole koja je pala u zasjedu u kojoj su izginuli svi sem njega. Ali i Denisa je vrlo brzo nakon toga napustila sreća jer je stao na minu, te se našao u opasnoj i gotovo bezizlaznoj situaciji. Denis ubrzo počne gubiti strpljenje i razum, “zarobljen” usred pustinje bez ikakve zaštite. Hoće li uspjeti prevladati sve nedaće i nekako se izvući, ili će dignuti nogu i lišiti se muke!?
Budžet filma iznosi oko 3 milijuna €, a u glavnoj ulozi se našao Pascal Elbé. Osim njega tu su još Laurent LucasArnaud HenrietCaroline BalJeremie GalanPatrick GimenezRabii Benjhail Tadlaoui, te mnogi drugi. Francuska premijera filma Piégé će se održati 08. siječnja 2014.

Piégé poster

IMDB

TEASER

TRAILER

RADNJA

A patrol was ambushed during a journey. Everybody dies except Denis who is the only survivor. But very soon after that Denis is run out of luck as he steps on a mine. If he rise his foot, he dies. Stuck in the middle of the desert, he starts loosing his mind.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.