Biografski film

The Saratov Approach (2013)

Postoje ljudi koji se bezuvjetno spremni žrtvovati svoj život kako bi pomogli drugima i propovijedali riječ Božju. Njih zovemo misionarima. A upravo dvojica takvih, Elders Travis Tuttle i Andrew Propst su bili oteti 1998. u Rusiji, a triler drama The Saratov Approach redatelj i scenarista Garretta Battya je priča o tom događaju. O tome kako su oteti, što su sve preživjeli dok su bili zatočeni, te kako su uspjeli pobjeći.
Film je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Ukraine, a u glavnim ulogama su Corbin AllredMaclain NelsonNikita BogolyubovAlex VeadovShawn CarterChristopher S. ClarkJennifer Erekson, te još mnogi drugi. U Americi je film premijerno prikazan 09. listopada 2013. u limitiranoj kino distribuciji, a valja spomenuti i to kako su ga popratile sasvim solidne kritike.

The Saratov Approach poster The Saratov Approach poster2 The Saratov Approach poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Inspired by actual events, THE SARATOV APPROACH is the extraordinary, untold story of Elders Travis Tuttle and Andrew Propst and their week-long abduction in Saratov, Russia. Through this harrowing experience, these men of God and their abductors alike discover a different approach to life – “The Saratov Approach.”

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.