Akcija

Get the Money aka Mucho Dinero (2013)

U današnje vrijeme kada je do novca teško doći, mnogi posežu za kojekakvim načinima takozvane brze zarade. Neki kockaju, neki se klade, a neki idu toliko daleko pa se počnu bavit sumnjivim poslovima! No, biste li išli toliko daleko i krenuli u lova na opasnog kriminalca čija glava je ucijenjena i na nekoliko desetaka milijuna!? Vjerujem da bi se neki uistinu i odvažili krenuti na taj zadatak, baš poput junaka nezavisne akcijske komedije Get the Money aka Mucho Dinero redatelja i scenarista Blake Freeman.
Vincent, Christopher i Kurt su tri najbolja frenda koji baš i nemaju previše sreće u životu. Jedan od njih, Vincent, odluči to preokrenuti te pozove preostalu dvojcu na odmor u Kolumbiju. Ali dvojac ubrzo na ružan način sazna da nisu došli u Kolumbiju na odmor, već kako bi uhvatili zloglasnog narko bosa čija glava je u Americi ucijenjena na čak 25 milijuna $! Sreća im i ovaj puta okrene leđa te jedan od njih biva otet od strane narko bosa,  a preostala dvojica ga odluče spasiti pod svaku cijenu!
Jednog od trojce prijatelja igra redatelj i scenarist Freeman osobno, a on je ujedno i jedan od producenata. Preostalu dvojcu igraju Casper Van Dien i Eddie Griffin. A tu su još nezaobilazni Danny TrejoJon GriesLin ShayeRichard Speight Jr.Jonathan Slavin, te još mnogi drugi. Još nije poznato kada će Get the Money izaći, i hoće li možda prvo igrati po festivalima ili imati limitiranu kino premijeru, ili će se pojaviti odmah direktno na DVD-u i blu ray-u te VOD platformama. Kada saznamo taj sitan ali bitan detalj, obavijestit ćemo sve zainteresirane putem naše FB stranice.

get the money_poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Two down-on-their-luck buddies are convinced by a third friend to take a vacation… to Colombia of all places. Only after arriving do they realize they aren’t in Colombia for a vacation. They are there to attempt to capture the United States’ most wanted drug kingpin and get the $25 million reward that comes with it. What could possible go wrong? With these three losers…everything!

SLIKE

1 2 3 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.