CGI

Los inocentes aka Bloody April Fools (2013)

Režirati svoj prvi dugometražni film može biti prava noćna mora (govorim Vam to iz osobnog iskustva). Unatoč pripremama i znanju, na setu stvari često ne idu od ruke i po planu, pa ako ste još k tome debitant, takve stvari Vas mogu koštati živaca. Dvanaest redatelja debitanata je odlučilo doskočiti tome tako što su zajednički režirali jedan film. Nije riječ o omnibusu od 12 različitih priča, već jedom filmu, Španjolskom horrorcu Los inocentes aka Bloody April Fools u kojem je svaki od 12 redatelja režirao jednu od 12 sekvenci u filmu.
Redatelji (od kojih su neki i ko-scenaristi) su redom Carlos Alonso-OjeaDídac CerveraMarta DíazLaura GarcíaEugeni GuillemAnder IriarteGerard MartíMarc MartínezRubén MonteroArnau PonsMarc Pujolar, te Miguel Sánchez. Priča filma je poprilično jednostavna i banalna, a govori o 9-ero prijatelja koji koji odluče zajedno proslaviti 1. April (nisam znao da se to uopće igdje i slavi). A proslavu odluče održati u starom napuštenom hotelu za kojeg kruži glasina da je uklet te da svakog 1. Aprila zlo oživljava i ubija sve prisutne. Unatoč upozorenjima lokalnih ljudi, skupina se ogluši na to i odluči sprovesti svoj plan u djelo. Ali nakon partijanja, seksa i alkohola jedan po jedan postanu žrtve smrtonosnih šala.
U Glavnim ulogama su Mario MarzoCharlotte VegaÀlex BatlloriDiana GómezJoan AmargósEnric AuquerBàrbara MestanzaAleix Melé, te Paula Malia. Svi oni su surađivali sa svakim od 12 redatelja tijekom snimanja koje je trajalo 27 dana, a svaki od redatelja je imao svoju mini filmsku ekipu koje su pomogle kako bi 12 različitih vizija postalo jedan film. Post-produkcija je trajala skoro punih godinu dana a finalni proizvod je svijetlo dana ugledao 12. listopada 2013. na Sitges Film Festivalu

Bloody April Fools poster Bloody April Fools poster2

IMDB

TEASER

TRAILER

RADNJA

Nine young friends get lost on their way to spending April Fools Day together. Instead of letting the entire trip go to waste, they decide to go party at an old abandoned inn called 12 Hills. Rumor has it that the place has curse that comes to life every April 1st.
Despite the warnings from the locals, the friends decide to go ahead with their April Fools Day plan. It’s all partying, sex and alcohol until victims of sick, deadly jokes start to appear.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.