Drama

The Lookalike (2014)

Kažu da svatko od nas negdje u svijetu ima svog dvojnika, i to vjerojatno ne samo jednog, već više njih. To je vjerojatno i točno s obzirom da nas ima 7 milijardi na planeti Zemlji, ali ja moram priznati da još nisam upoznao nikoga, ili barem naletio na nekoga tko sliči meni. A ne mogu se ni pohvaliti sa time da sličim na neku poznatu ličnost. E sad, ako ste dvojnik neke poznate osobe, to i nije tako loše, može se i zaraditi na račun toga. Ali ako dijelite fizičku sličnost sa nekim nepoznatim, to vas čak može uvaliti i u nevolje. Kao primjerice junake nezavisne krimi triler drame The Lookalike redatelja Richard Gray.
The Lookalike je je priča o narko bossu Williamu Spinksu koji ima neobičnu opsesiju lijepom Sadie Hill a do nje dolazi preko svojih prijatelja, sitnih mafijaša Bobbya i Franka kojima za tu pomoć isplaćuje lijep honorar. No, kada je Sadie pronađu mrtvu a ubojstvo ugrozi njihov profitabilan aranžman sa bossom, dva gangstera će riskirati čak i svoje živote kako bi pronašli identičnu dvojnicu i podvalili ju Spinksu, uvlačeći pri tome i živote drugih u opasnost.
Glumačku ekipu ove gangsterske priče čine i neka poznata imena kao što su Gina GershonJustin LongJerry O’ConnellJohn CorbettLuis GuzmánSteven Bauer, Scottie Thompson, te Gillian Jacobs. The Lookalike bi se trebao pojaviti u limitiranoj kino distribuciji i na VOD platformama u ljeto 2014., ali o točnom datumu ćemo Vas obavijestiti kada isti bude poznat.

The Lookalike poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Drug-lord William Spinks has a curious obsession with the beautiful Sadie Hill and uses gangster friends Bobby and Frank to get to her. But when Sadie’s murder jeopardizes their profitable arrangement, the two gangsters risk their lives to find a lookalike replacement before Spinks discovers the truth.

SLIKE

0 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.