Drama

Still Waters aka Angel (2013)

Redatelj i scenarist Ray Burdis nam u svom nezavisnom misterioznom Britanskom trileru Still Waters donosi priču i djevojci imenom Angel koju je kao dijete strahovito zlostavlja njezina baka. Ali Angel ju je ubila te zbog toga završila u umobolnici. Pa iako je bila osuđena da cijeli svoj život provede u ludnici, Angel ipak puštaju na slobodu zbog pritiska iz vlade, a istovremeno za javnost serviraju priču kako je Angel umrla kako bi se izbjeglo javno negodovanje. Ali odmah po izlasku na slobodu Angel krene na ubilački pohod, a  vlada pošalje svog agenta kako bi ju što prije sredio i prikrio njihovu grešku.
Iskreno, ovako “na papairu” priča, tj. sinopsis i nema veze s vezom. Mislim zašto bi itko puštao na slobodu osobu koja je doživotno osuđena na boravak u umobolnici!? Nadam se da je to u filmu bolje, tj. smislenije objašnjeno. Bilo kako bilo, u glavnim ulogama se pojavljuju Jenn MurrayMark BurdisMargo StilleyKarel Roden, te John Hannah kojeg ponovno imamo prilike gledati u nešto ozbiljnijem izdanju u odnosu na njegovu ulogu iz The Mummy  serijala koja ga je i proslavila. Still Waters će najvjerojatnije izaći tijekom 2014., ali o točnom datumu ćemo Vas već obavijestiti.

Still Waters poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

ANGEL, a woman who was horribly abused by her grandmother as a little girl and institutionalized after killing her, embarks on a killing spree as an adult. Though sentenced for the rest of her life to an insane asylum, Angel was released due to inside governmental pressure while being pronounced dead in order to avoid public outcry. Now Angel’s on the loose again, and a government agent is ordered to kill her in order to cover up the blunder.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.