3D

Nurse 3-D (2012)

Rijetko tko voli bolnice i doktore, jer posjetiti doktora ili otići u bolnicu (pa makar i nekome u posjetu) nikada nije ugodan osjećaj. Ali medicinske sestre su već druga stvar jel. Naravno, nisu sve ljepotice, ali one koje jesu ćemo veoma rado viđati iznova i iznova dok nam mijenjaju kateter, ma koliko god bolno bilo to iskustvo lol. Ali medicinsku sestru iz erotskog slasher horror trilera Nurse 3-D redatelja i ko-scenarista Douglasa Aarniokoskog zasigurno ne bi ste htjeli viđati više puta dnevno, unatoč dobrom izgledu. Zapravo, vjerojatno ju ne bi htjeli vidjeti uopće jer bi Vas to moglo stajati života!
Nurse 3-D je film o medicinskoj sestri imenom Abby Russell koja se danju s ljubavlju brine se za pacijente u Bolnici All Saints Memorial. Ali noću Abby obilazi noćne klubove, mameći nevjerne muškarce u opasne seksualne odnose. Ali nakon što se u bolnici medicinskom osoblju pridruži Danni, mlada i osjetljivi medicinska sestra Abby joj ponudi svoje prijateljstvo. No, kada se prijateljstvo počne pretvarati u opsesiju, Danni počne odbijati Abby što ovu razljuti i oslobodi njezin bijes.
Kao što se može zaključiti sa plakata i iz trailera, bit će tu nasilja, golotinje i sexa, i sve to kao što i sam naslov sugerira, biti snimljeno u 3D tehnici sa budžetom od 10 milijuna $. Glavnu ulogu će igrati Paz De La Huerta koju ste mogli gledati u seriji “Boardwalk Empire”, ili pak u filmu Enter the VoidGaspara Noéa, gdje se u oba slučaja također razgolitila. Ostatak glumačke ekipe čine Judd NelsonKatrina BowdenCorbin BleuBoris Kodjoe, te mnogi, mnogi drugi. Film je premijerno prikazan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima navodno još 20. prosinca 2012. A nakon toga je 28. rujna 2013. bio prikazan i na Zurich Film Festivalu u Švicarskoj, te u Rusiji 24. listopada 2014. Američka premijera će se održati pred Valentinovo, 07. veljače 2014.

Nurse 3D poster Nurse 3D poster2 Nurse 3D poster3 Thai Nurse 3D

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

TV Spot

RADNJA

By day, nurse Abby Russell (de la Huerta) lovingly attends to the patients at All Saints Memorial Hospital; by night, Abby prowls nightclubs, luring unfaithful men into dangerous liaisons. After Danni, a young, sensitive nurse, joins the hospital staff, Abby pursues her friendship. But when the friendship turns to obsession, Danni spurns Abby, unleashing Abby’s fury and a rampage of terror.

SLIKE

Nurse 3D Nurse 3D Nurse 3D 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.