Akcija

Android Cop (2014)

Već i ptice na grani znaju kako nam u veljači 2014. dolazi remake RoboCopa za koje zapravo rijetki mare. Pa unatoč nezainteresiranosti javnosti za spomenuti remake, i općenito negativnom prijemu koji ga prati, Asylum ne bi bio Asylum kada ne bi iskoristili popularan i zvučan naslov, te snimili svoju jeftiniju verziju RoboCopa. Njihov “RoboCop” se zove…pazi sad…Android Cop!
Riječ je o niskobudžetnom akcijskom SF-u u režiji Marka Atkinsa (također potpisnika još nekoliko Asylumovih “remek-dijela” kao što su Princess of MarsBattle of Los AngelesJack the Giant Killer, te još mnogi drugi) koji je radnjom smješten u budućnost, točnije Los Angeles 2045. godine. Opaka bolest je zahvatila jedan dio grada koji je sada izoliran, takozvana “zabranjena zona”. Policajac i njegova robotski partner moraju ući u zonu kako bi otkrili pravi bolesti i pokušati ju zaustaviti. Ali to i neće biti tako jednostavan zadatak, pa će na svom zadatku morati upotrijebiti moćno naoružanje i tehnologiju.
Jednu od glavnih uloga igra Michael Jai White (pamtite ga možda iz web serije Mortal Kombat: Rebirth, ili izvrsne blackpotation parodije Black Dynamite), meni nače drag glumac kojeg mi je naprosto žao vidjeti u Asylumovom projektu. A čak ni ne igra junaka iz naslova, Android Copa. Ta uloga je pripala Randy Wayne. A osim njih dvojice tu su još Charles S. Dutton (nekoć dosta veliko glumačko ime), Larissa Vereza, i Kadeem Hardison. Sudeći po traileru, Android Cop čak i ne djeluje tako loše za jedan Asylumom film, reći će neki “možda čak i bolje nego RoboCop remake” hehe. Ali da li film išta valja moći ćemo provjeriti od  04. veljače 2014. kada Andorid Cop izlazi na DVD-u, Blu Ray-u i VOD platformama.

Android Cop

TRAILER

RADNJA

In this futuristic, action-packed thriller, a cop and his robotic partner enter the Zone, a forbidden section of the city inhabited by a disease-stricken populace. Together, they discover the real reason everyone is sick and attempt to stop the illness – with the help of the machine’s powerful technology and weaponry.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.