Akcija

Once Upon a Time in Shanghai (2013)

Sve velike i epske priče započinju sa “bilo jednom u…”, kako one pisane (doduše, uglavnom bajke za djecu), tako i one filmske – Once Upon a Time in AmericaOnce Upon a Time in the West, Once Upon a Time in China, pa čak i Once Upon a Time in Mexico. E sad, ne mogu sa sigurnošću reći hoće li priča Kineske borilačke akcijske krimi triler drame Once Upon a Time in Shanghai biti epska i grandiozna kao neke od ovih prije spomenutih, ali redatelj Ching-Po Wong nas svakako želi uvjeriti u to ako je suditi prema spektakularnom traileru.
Once Upon a Time in Shanghai je radnjom smješten u Kinu 1900- godine gdje pratimo Ma Yong Zhena koji je pružio nadu mnogim radnicima koji su tražili posao u Šangaju. Ne želeći se pridružiti Japanskoj mafiji Zhen je postao prijatelj sa Kineskim gangsterom Long Qi-om . Japanski špijun Hashimoto bijesna što Long odbio njegov prijedlog odluči ubiti obojicu . Zhen srećom preživi, te još čvršće odluči pomoći svom narodu u Šangaju.
Once Upon a Time in Shanghai je inače svojevrsni remake filma Boxer from Shantung iz 1972. godine, te se radi o visokobudžetnom projektu za Azijske pojmove koji je košta oko 10 milijuna $. U glavnim ulogama se pojavljuju Andy OnPhilip NgLuxia Jiang, te Sammo Hung Kam-Bo koji će se ujedno pobrinuti za vrhunske i spektakularne borilačke sekvence s obzirom da je dotični koreograf istih. A u tome će mu pomoći i legenda borilačke koreografije Azijske kinematografije Woo-ping Yuen (Kill Bill: Vol. 1Kill Bill: Vol. 2Black MaskJet Li’s FearlessThe Matrix itd.). Film se u Kini otvara 09. siječnja 2014.

Once Upon a Time in Shanghai poster Once Upon a Time in Shanghai poster2 Once Upon a Time in Shanghai poster3 Once Upon a Time in Shanghai poster4 Once Upon a Time in Shanghai poster5 once zupon a time in shangai

IMDB

TEASER

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3

RADNJA

In the 1900’s, MA YONG ZHEN joined many hopeful laborers to seek work in Shanghai. Remaining honest and refusing to join a gang, he became friends with gangster LONG QI. Japanese spy HASHIMOTO, furious that Long turned down his proposal, tries to kill both of them. Ma luckily survives, and is now determined to help his people by decimating the bad elements in Shanghai.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.