Drama

Reasonable Doubt (2014)

Većina nas je do sada već naučila da se sa Samuel L. Jacksonom ne treba zajebavati jer on je “bad motherfucker”. Ali neki ljudi očito nikada ne nauče, pa tako Dominic Cooper u nezavisnoj krimi triler drami Reasonable Doubt dopusti da Jacksona uhite za zločin koji je ovaj počinio. E pa Jacksonu se to ne sviđa…ni najmanje!
Reasonable Doubt u režiji debitanta Peter P. Croudins je priča o odvjetniku čiji život se izokrene naopačke nakon što slučajno automobilom pogodi čovjeka i zatim pobjegne sa mjesta nesreće, a policija za taj događaj optuži drugog čovjeka. Odvjetnik izmanipulira suđenje kako bi optuženog oslobodili. Ali situacija postane još zajebanija kada se ispostavi da optuženi zapravo zna istinu i odluči se zlobno “poigrati” sa odvjetnikom.
Film je snimljen u ko-produkciji Kanade i Njemačke sa budžetom od 8 milijuna $, a osim Jacksona i Coopera u njemu još igraju Erin KarplukGloria ReubenRyan RobbinsPhilippe BrenninkmeyerDylan TaylorJohn B. Lowe, te još mnogi drugi. Reasonable Doubt u Americi kreće u limitiranu kino distribuciju i na VOD platforme 17. siječnja 2014.

Reasonable Doubt poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

A District Attorney has his life turned upside down when he’s involved in a hit and run and another man is arrested for his crime and charged with murder.

SLIKE

1 2 3 4

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.