Australija

Travis Jenkins (2013)

Kada djeca dođu u određenu životnu dob, tj. kada postanu tinejdžeri, a samim time i pomalo buntovni i svojeglavi te počnu više izlaziti, većina roditelja počne strahovati od toga da će im dijete završiti u lošem društvu koje će loše utjecati na njih. Naslovni junak nezavisne Australske krimi triler drame Travis Jenkins je jedan od takvih loših ljudi koji će stati na žulj pogrešnom ocu.
Travis Jenkins, film u režiji dvojica Sama Doyona i Morgana Waya koji su ujedno i scenaristi, producenti, te montažeri filma, je priča o Ericu, ocu iz predgrađa koji se nađe u zahtjevnoj situaciji kada se njegova kći Jess počne družiti sa opasnom bandom huligana na čelu s Travisom Jenkinsom, nemilosrdnim dilerom. Niz tragičnih događaja će natjerati Erica da uzme stvari u svoje ruke te odluči pronaći svakog člana bande, jednog po jednog, sve dok mu kćerka ne bude sigurna. Travis Jenkins je posljednji na listi.
U ulozi junaka iz naslova je Joel Hogan, dok oca igra Jak Wyld. Ostatak glumačke ekipe čine Belinda MossBlake DublerCraig WalkerBrougham CressySam Watling, te još mnogi drugi. Na žalost, datum premijere ovoga filma trenutačno nije poznat. Na nekim izvorima se kao godina izlaska spominje 2013., ali kako se ta godina uskoro bliži kraju, pretpostavit ću da će Travis Jenkins ugledati svijetlo dana negdje 2014.

Travis-Jenkins-Poster

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA

‘Travis Jenkins’ follows a suburb father, Eric who is pushed to his limit when his daughter Jess falls in with a dangerous gang of hoodlums led by Travis Jenkins, a ruthless meth dealer. A series of tragic events occur leaving Eric to take matters into his own hands as he tracks down each gang member one by one, until his daughter is safe.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.