Akcija

Taekwondo Damashii: Rebirth (2014)

Bila jednom tri brata koji su znali Taekwondo. Jednom prilikom su zalutali u misterioznu magičnu šumu gdje su se morali boriti sa hordama neprijatelja kako bi se izvukli iz šume. Tako bi od prilike zvučao zaplet da je ovo neka bajka za djecu. No, ovo nije zaplet nikakve bajke, već zaplet Japanskog borilačkog fantasy filma Taekwondo Damashii: Rebirth kojeg režira Hideyuki Katsuki. A osim borbe u “magičnoj šumi” film se još bavi sportskim natjecanjima i nesređenim obiteljskim odnosima trojice braće.
Prema nekim navodima, ovo je prvi Japanski film koji se bavi isključivo borilačkom vještinom Taekwondo, a u nastajanju istoga je pomogla i Japanska podružnica Internacionalne Taekwondo Federacije. U glavnim ulogama se pojavljuju Masahiro InoueRyoma BabaKyosuke HamaoKazushige Nagashima, Rina Koike, Seiran Kobayashi, i Renji Ishibashi. FIlm se u Japanu otvara 15. veljače 2014.

Taekwondo Damashii Rebirth poster

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

Three brothers are involved in a family conflict over which one of them will be heir to the family taekwondo dojo. One day, they accidentally wander into a mysterious forest where they’re confronted by waves of enemies which they must keep defeating with their taekwondo skills in order to escape.

SLIKE

0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.