Animirani film

Oggy et les Cafards: Le Film aka Oggy and the Cockroaches: The Movie (2013)

Sjećate li se urnebesne animirane serije “Oggy i Žohari” koja se prikazivala punih 10 godina, od 1998-2008!? Ako ste poput mene umirali od smijeha gledajući taj serijal, onda će vas oduševiti vijest kako su Francuzi skoro pa 5 godina od završetka serije odlučili snimiti i dugometražni film o Oggyu u njegovim problemima sa troje žohara.
Film nosi jednostavan naslov Oggy et les Cafards: Le Film aka Oggy and the Cockroaches: The Movie, a režiju i scenarij istoga potpisuje Oliver Jean-Marie. Radnja filma se proteže od samog početka svijeta pa sve do dana današnjega gdje pratimo vječnu i ultimativnu borbu dviju sila prema kojima borba između dobra i zla izgleda poput dječje igre! Naravno, riječ je o drevnoj i nemilosrdnoj borbi Oggiya protiv Žohara!
Film je napravljen kombinacijom klasične 2D animacije i kompjutorske 3D animacije, a Francuska premijera stoga se održala 07. kolovoza 2013. Oggy and the Cockroaches: The Movie je također bio prikazan i na par filmskih festivala kao što su recimo Festival du Film Francophone de Namur i Tallinn Black Nights Film Festival gdje je čak bio nominiran u kategoriji najboljeg dječjeg animiranog filma. Gledatelji u zemljama kao što su Španjolska, Njemačka, Velika Britanija ili pak Irska i Italija će Oggya i Žohare moći gledati u svojim kinima od svibnja 2014. S obzirnom da se Hrvatska vjerojatno neće naći na popisu zemalja koje će prikazivati film u svojim kinima, onda će Vas sigurno interesirati i to da je film već izašao na DVD-u i Blu ray-u u Francuskoj, točnije 07. prosinca 2013.

Oggy i Zohari film plakat

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER1

TEASER2

TEASER3

TRAILER

RADNJA

Ever since the world was born, two forces have been locked in perpetual battle. Their struggle is so Manichean, so ferocious, so Herculean that it makes the clash between good and evil look like a game of checkers! This ancestral duel is so ancient and so merciless that it can only be, Oggy against the Cockroaches!

SLIKE

1 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.