Austrija

Bad Fucking (2013)

Mi u Hrvatskoj imamo popriličan broj malih mjesta i sela koja nose smiješne nazive. Spomenimo samo neke – Kobasičari, Tucanje, Žabožmigovec, Babina Greda, Sračinec, Štakorovec, Babina Guzica, te još bezbroj drugih. Ali zamislite da se mjesto u koje  živite zove “Loše Jebanje” (ispričavam se odmah na vulgarnom izričaju, ali jebi ga, “loš sex” nije tako zvučno)! Zasigurno ne bi ste htjeli živjeti u mjestu sa takvim imenom, zar ne!?
E, ali u mjestu koje tako zove (doduše na engleskom) žive junaci Austrijske komedije Bad Fucking redatelja i scenarista Harald Sicheritz. Riječ je o adaptaciji istoimenog satiričnog romana autora Kurta Palma o životu u (ne tako) tipičnom austrijskom selu iz naslova. Naime, kako to već biva u manjim mjestima, svatko ima neku svoju tajnu, i to uglavnom one “prljave”. Preljub, korupcija, pa čak i ubojstvo iz nehaja su posve normalna svakodnevna pojava u Austrijskom selu Bad Fucking. A sve to popraćeno dobrim zrakom i lošim seksom.
U glavnim ulogama se između ostaloga pojavljuju Natascha BergWolfgang BöckMartina EbmWilbirg HelmlMaddalena HirschalWalter KordeschGerhard Liebmann, te još mnogi drugi. Zanimljivo, u Austriji uistinu postoji mjesto koje se zove (samo) Fucking, pa je autor prethodno spomenutog romana vjerojatno i tu crpio neku inspiraciju. Bilo kako bilo, film koji je u Austriji premijerno prikazan 20. prosinca 2013. je tamo ujedno bio i veliki hit, pa je sada samo pitanje kada će se primjerice naš Vinko Brešan uhvatiti film o primjerice Babinoj Guzici!?

Bad Fucking poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER TRAILER1

TEASER TRAILER2

TEASER TRAILER3

TEASER TRAILER4

TEASER TRAILER5

RADNJA

In the idyllic climatic health resort BAD FUCKING everyone has a secret. Most of these are dirty. Adultery, corruption, murder and manslaughter, a normal everyday occurrence in BAD FUCKING – with good air and bad sex.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.