Avanturistički film

The Stag (2013)

Unatoč suprotnom vjerovanju većine ljudi, kada se sagleda malo šira slika ispostavlja se da su vjenčanja obično naporna, a ponekad i poprilično dosadna. Većina ljudi ionako ide na vjenčanja s namjerom da se dobro najede i napije. I onda dok tako čekate da Vam konobari što brže donose hranu na stol primorani ste između kratiti vrijeme razgovorima sa ljudima koje ne poznajete ili s kojima nit ne želite razgovarati. Ako ako je uz Vas i Vaša supruga koja bi samo htjela plesati, onda je to pravi pakao. I onda kad se nažderate preko svake mjere samo nestrpljivo čekate da mladenci više najave kako je vrijeme za darivanje (a to nikada nije prije ponoći), pa da im više uvalite tu kovertu sa pišljivih 100-injak kuna (ako ste dobre volje, nađe se možda unutra i 100-injak €) i odete kući spavati.
Vjenčanja na filmu su već posve drugačija stvar. Sve je tako veselo, šareno, svi su nasmijani i dobre volje, i SVI plešu! A tu su i momačka, odnosno djevojačka večer koje obično budu urnebesne. Irska komedija The Stag redatelja i ko-scenarista Johna Butlera se bavi upravo jednom takvom momačnom večeri koja se pretvori u urnebesnu pustolovinu skupine muškaraca. Naime dečki se odluče uputiti u divljinu kako bi tamo proslavili momačku večer, ali situacija izmakne kontroli zahvaljujući upravo mladenkinom bratu.
Budžet ovoga filma iznosi svega 600 tisuća €, a jedno od najpoznatijih glumačkih lica u filmu je Andrew Scott (ne, nije to Andrew Scott iz Universal Soldier filmova, već isti onaj lik koji je odigrao Jima Moriartya u modernoj Britanskoj BBC-evoj inačici “Sherlocka”). Osim njega u filmu još igraju Hugh O’ConorPeter McDonaldBrian GleesonMichael LeggeAndrew Bennett, te mnogi drugi. Film je premijerno prikazan 10. rujna 2013. na Toronto International Film Festivalu, a zatim i 22. studenog 2013. na Torino Film Festivalu. Službena Irska i Britanska kino premijera je zakazana za ožujak 2014.

stag_xxlg stag_ver2_xlg stag_ver3_xlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

CLIP

RADNJA

A bachelor party weekend in the great outdoors takes some unexpected detours.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.