Akcija

Road to Juarez (2013)

“Anybody know why Richie did Bobby Lupo?” vikao je Steven Seagal u svom vjerojatno i najboljem filmu Out for Justice davne 1991. Seagal je na kraju saznao “why Richie did Bobby Lupo”, a Richie je najebo ko žuti! Ono što nas interesira u ovom trenutku više nego “why Richie did Bobby Lupo” je to da je spomenutog Richia igrao William Forsythe. Prepoznatljiva njuška u mnogobrojnim poznatim filmovima gdje je vrlo često igrao negativce ili neke zajebane likove (Once Upon a Time in AmericaExtreme PrejudiceDead BangDick TracyStone ColdThe Rock itd.).
A Forsythe ujedno igra glavnu ulogu, i to naravno negativca u nezavisnoj akcijskoj triler drami Road to Juarez redatelja i scenarista Davida De Leona koja je inspirirana istinitim događajima. Forsythe igra lukavog bivšeg zatvorenika koji ima veze sa meksičkim narko podzemljem, te namami dvojicu mladića u opasnu pljačku u Meksiku koja ne zavši kao što je planirano.
Osim njega u filmu još igraju Walter PerezPepe SernaCharley KoontzJacqueline PinolDanielle VegaSal Lopez, te mnogi drugi. Film je snimljen u ko-produkciji SDA-a i Meksika, a američka premijera filma se navodno održala 15. rujna 2013. Road to Juarez je također bio prikazan i na nekoliko filmskih festivala (npr. Oaxaca Film Festival, Beverly Hills Film Festival itd.).

Road To Juarez poster1 Road To Juarez poster2 Road To Juarez poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

An American ex-con with Mexican underworld ties ensnares a pair of young misfits into a dangerous heist in Mexico. Inspired by true events.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.