Akcija

Genome Hazard (2013)

Po svemu sudeći čini se da je Richard Kimble još dobro i prošao u Bjeguncu “samo” sa optužbom za ubojstvo svoje žene. Naime moglo mu se dogoditi isto što i junaku misteriozne triler drame Genome Hazard, uz optužbu da je ubio svoju ženu mogao je i izgubiti svoje pamćenje.
Genome Hazard, film snimljen u ko-produkciji Koreje i Japana, je priča čovjeku pod imenom Ishigami koji dođe kući s posla i pronalazi mrtvo tijelo svoje supruge. Ali u istom trenutku mu zazvoni telefon, a s druge strane linije je – njegova supruga! Ishigami ubrzo biva optužen za smrt svoje supruge te se dadne u bijeg! Ali dok traži ženu koja ga je nazvala počinju mu se događati još čudnije stvari, te Ishigami počne gubiti dijelove svojih sjećanja i ponašati se kao netko drugi.
Film je baziran na istoimenom romanu autora Shirô Tsukasaki, a režiju istoga potpisuju Seong-soo Kim i Sung-su Kim koji su također i ko-scenaristi filma. U glavnim ulogama se pojavljuju Hidetoshi NishijimaHyo-jin KimYôko MakiMasatô Ibu, te Kim Hyo Jin.
Premijera filma se održala 04. listopada 2013. na Busan International Film Festivalu, a službena Japanska premijera će se održati 24. siječnja 2014.

Genome Hazard poster Genome Hazard poster3 Genome Hazard poster4 Genome Hazard poster 2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Ishigami comes home from work and discovers his wife dead. Just then, he receives a phone call from his wife and falls in utter confusion. Unexplainable things keep happening as Ishigami struggles to find his wife and he gradually realizes that all his memories are gone and finds himself acting like someone else. What is his true identity?

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.