Akcija

Poker Night (2014)

Igrate li poker? Ja baš i ne. Zapravo, da budem iskren, ne znam gotovo ni jednu kartašku igru, čak ni regionalno popularnu belu. Dok sam bio mlađi znao sam kako se igra šnaps. I blackjack mi je bio zanimljiv, valjda zato jer je jednostavan za naučiti. Ali izuzev toga, poprilično sam tupav kada su kartaške igre u pitanju.
Ali po svemu sudeći, poker itekako može biti zanimljiva i uzbudljiva igra, a ponekad čak i poučna! Tako će primjerice  glavni junak nezavisnog trilera Poker Night redatelja i scenarista Grega Francisa spasiti svoj život zahvaljujući upravo savjetima i mudrostima koje je pokupio od svojih kolega na jedno uobičajenoj partiji pokera.
Poker Night je priča o mladom detektivu kojeg otme sadistički serijski ubojica i započne s njim smrtonosnu igru miša i mačke. Da bi preživio detektiv mora iskoristiti mudrost i savjete koja su mu udijelili stariji i iskusniji detektivi tijekom redovite partije pokera.
Redatelj Francis je za potrebe ovoga filma oskupio i par poznatih glumačkih lica kao što su Ron PerlmanGiancarlo EspositoRon EldardLochlyn MunroTitus Welliver, te Michael Eklund. A tu su još Halston SageCorey Large, te Beau Mirchoff u ulozi mladog detektiva.
Poker Night ćeprvo izači na iTunesima i VOD platformama 05. prosinca 201.4, a zatim će se 19. prosinca otvoriti u kinima.

Poker Night poster1 Poker Night poster2  Poker Night poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

In this twisted thriller, a young detective becomes an unwilling participant in a sadistic game of cat and mouse when he is kidnapped by a calculating serial killer.  In order to survive, the detective must use the wisdom and hindsight imparted to him from senior detectives on their regular poker night.

SLIKE

0 0b 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.