Akcija

Warhouse aka Armistice (2013)

U vrijeme kada je tehnologija dostupna skoro pa svima, nezavisna hiperprodukcije buja iz dana u dan a filmova u ponudi ima više nego ikada (na kraju krajeva zbog toga na neki način i postoji naša stranica). U svemu tome su nekako najviše na svoje došli ljubitelji horror žanra, jer upravo horror se čini kao najzastupljeniji žanr te horrorci danas doslovno niču ko gljive poslije kiše. Naravno, barem 60% ponuđenoga (ako ne i više) je sranje, to će Vam priznati svaki pravi horror fan. Ali opet, ima se što birati pa se ne treba pretjerano žaliti.
Nezavisni britanski niskobudžetni horror triler Warhouse aka Armistice redatelja i ko-scenarista Lukea Masseya se također ne čini kao nešto što će oduševiti mnoge, ali će zasigurno pronaći publiku za sebe. Armistice je inače film o Marincu koji se probudi u zatvorenoj sobi gdje je iznova i iznova primoran se boriti sa protivnikom koji nije ljudske vrste.
Film je snimljen na jednoj lokaciji, a u njemu igraju svega četiri glumca, Joseph MorganMatt RyanWilliam Troughton, te Al Weaver. Armistice je svoju premijeru imao 29. listopada 2013. na Razor Reel Fantastic Film Festivalu Bruges u Belgiji. U Americi je pak izašao na VOD platformama 07. siječnja 2014., a 31. siječnja će krenuti i u limitiranu kino distribuciju.

Armistice poster Armistice poster1 Armistice poster2 Armistice poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER TRAILER

CLIP

RADNJA

A Royal Marine awakens to find himself imprisoned and forced to fight to the death against inhuman opponents again and again.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.