Akcija

Crows Explode (2014)

Kada se uzme u obzir da čovjek u karijeri ima oko 90-ak redateljskih uradaka, te godišnje znade izbaciti i po 3-4 filma, onda nije nikakvo čudo da legendarni filmaš Takashi Miike ima popriličan omjer  dobrih ali i loših naslova. Ali Crows Zero serijal definitivno nije jedan od tih lopših. Naprotiv, Crows Zero i nastavak Crows Zero II slove kao hvaljeni naslovi iz Miikeove novije filmografije. A još su uz to oba filma bili i box office hitovi.
Samim time, treći film je bio samo pitanje vremena, a to vrijeme je čini se došlo pa nam tako ove godine stiže i treći film iz serijala, Crows Explode. Na žalost, Miike ovaj puta nije stao iza kamere već ga je zamijenio Toshiaki Toyoda. Kao i prethodna dva filma, i trojka je bazirana na manga serijalu “Crows” autora Hiroshia Takahashia, a radnjom se nastavlja na dvojku, te nam donosi priču o Genji Takiyai koji je upravo maturirao. Ali unatoč tome borba za vrh u Srednjoj Školi Suzuran  ne jenjava. A  međuvremenu počinje i borba protiv obližnje industrijske Srednje Škole Kurosaki.
U glavnim ulogama se pojavljuju Yûya YagiraKyôsuke YabeMasahiro HigashideKento NagayamaRyô KatsujiTaichi SaotomeKenzoElly, te Takanori Iwata. Japanska premijera filma će se održati 12. travnja 2014.

Crows Explode poster Crows Explode poster1 Crows Explode poster2 Crows Explode poster3 Crows Explode poster4

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A month later. Genji Takiya has graduated. New fights begin to see who will climb to the top at Suzuran High School. Meanwhile, a battle against nearby Kurosaki Industrial High School begins.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.